Zoekt u een betaalbare vacuum belt filter?

Ons bedrijf heeft onlangs een keuring ondergaan om te kijken of al onze apparatuur nog in goede staat was. Dat bleek bij alles het geval te zijn, maar niet met onze vacuum belt filter. Wij hebben gekeken of wij deze vacuum belt filter nog konden laten repareren, maar dat bleek heel duur te worden en dan was het nog maar de vraag of het echt allemaal weer goed zou gaan functioneren. Dat betekende dat wij het advies kregen om te gaan zoeken naar een ander vacuum belt filter. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan, want waar konden wij een goede vacuum belt filter vinden? Wij hadden namelijk onlangs nog fors geïnvesteerd in ons bedrijf en dat maakte dat het potje met het geld voor investeringen inmiddels op was. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om op voordelige wijze toch een goede vacuum belt filter te vinden. Dit was natuurlijk zoeken naar een speld in een hooiberg, maar wij hadden het geluk om deze speld te kunnen vinden. Wij hebben namelijk de mensen van foeth.com gevonden. Deze site hebben wij na lang zoeke gevonden en wij lazen dat dit bedrijf zich heeft toegelegd op het aanbieden van procesapparatuur. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij waren verheugd om te lezen dat deze mensen ons voor een goede prijs konden helpen. Dat was voor ons prettig om te merken want dit schiep een wereld aan mogelijkheden. Wij hebben daarom bekeken of wij hier ook een vacuum belt filter konden krijgen en dat bleek het geval te zijn. Sterker nog, wij hadden zelfs keus. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om een keer langs te komen zodat wij konden zien wat de mogelijkheden waren. Wij zijn toen naar het terrein van dit bedrijf afgereisd en wij werden daar heel vriendelijk onthaald. Het was voor ons heel prettig om met deze mensen te overleggen wat de mogelijkheden waren en wij hebben hele goede voorlichting gekregen over wat deze mensen allemaal voor ons konden doen. Wij hadden al heel snel een goede vacuum belt filter op het oog en uiteindelijk hebben wij deze kunnen kopen. 

Wij vonden hier een hoogwaardige vacuum belt filter

Wij hebben uiteindelijk bij dit bedrijf een heel goede vacuum belt filter gevonden en daar waren wij heel erg blij mee. De vacuum belt filter is door dit bedrijf nog helemaal nagekeken en wij konden onze oude ook nog inruilen waardoor wij ook nog korting kregen. Dat was een heel goede deal e wij zijn daarom zeer tevreden over het feit dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. Wij kunnen onze productie weer goed hervatten en zelf beter dan vroeger. 

Heeft u ook nieuwe apparatuur nodig? 

Als u ook goede procesapparatuur nodig heeft, kan ik u aanraden om ook een keer naar foeth.com te gaan kijken. Hier kunt u:

  • Bekijken wat deze aanbieder allemaal in zijn aanbod heeft opgenomen
  • Een zoekopdracht uitzetten wanneer u iets specifieks zoekt 
  • Contact opnemen met de mensen van dit bedrijf 

Wilt u meer weten? Surf dan ook nog even naar foeth.com.