Een sterke ondergrond dankzij onze troffelvloeren

Een sterke ondergrond dankzij onze troffelvloeren

Troffelvloer, Onderhoudsarm, Hoge Chemische Bestendigheid | Mesa Coatings

De vloer van ieder magazijn dient strak en vlak te zijn. Wat kunt u beginnen op een vloer die niet egaal is? Het kan een gevaar opleveren en daar wilt u niet aan denken, zeker niet als u daar met een heftruck overheen rijdt. Troffelvloeren zijn in onze ogen altijd de oplossing en datzelfde geldt voor epoxy vloeren die werkelijk in alle kleuren inclusief betonlook verkrijgbaar zijn. In deze tekst willen we het graag hebben over troffelvloeren. Ook troffelvloeren kunnen wij voor u aanleggen en het maakt eigenlijk niet zoveel uit waar u deze ruimte voor gebruikt. Want op kantoor, als winkelvloer en als magazijnvloer staan troffelvloeren eigenlijk altijd mooi. Ze bieden net dat beetje extra grip dat andere type vloeren u niet kunnen bieden. En omdat u qua onderhoud vrijwel niets hoeft te doen is dit een type vloer bij uitstek. U kunt er eenvoudig met de bezem overheen of met de dweilkar, afhankelijk van de grootte. Wat u dan ook mag hebben geknoeid, deze troffelvloeren zien er na een eenvoudige schrobpartij weer zo goed als nieuw uit. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan even op onze website: mesa-coatings.eu. Ja, u leest het goed, we werken door heel Europa en veel internationale bedrijven zijn u dan ook al voorgegaan.

Op het gebied van troffelvloeren bieden we vele mogelijkheden

Waarom zou u voor troffelvloeren kiezen? U wilt een efficiënte vloer die u in verschillende zelf kunt leggen en waar u decennialang profijt van kunt hebben. Dan is de investering er al snel weer uit. Een aantal voordelen van onze troffelvloeren willen we u niet langer onthouden:

  • Ze zijn compleet vloeistofdicht. Dat betekent dat er geen vocht onder kan trekken waardoor troffelvloeren niet kunnen kromtrekken. Dat komt mede doordat de troffelmassa in combinatie met een sealer wordt aangebracht.
  • Het is zeer betaalbaar en tevens duurzaam. Want deze mix bestaat uit PMMA-harsen grind, kortom: natuurlijke producten!
  • Het is uv-bestendig en dus voor openstaande magazijnen erg geschikt.
  • Nadat u het hebt gelegd is het al na 2 uur in gebruik te nemen.
  • En ten slotte kan het hete temperaturen weerstaan maar ook erg koude temperaturen tot wel -30 graden Celsius. Dat maakt het geschikt voor industriële diepvriezen.

Hopelijk hebben we u overtuigd van de vele voordelen dat deze troffelvloeren u kunnen bieden. Wilt u weten hoe u het moet aanleggen? Kijkt u dan op onze site want we leggen het u daar haarfijn uit. Het eerste waar u aan moet denken is dat de ondergrond schoon en egaal is. Het maakt eigenlijk niet erg veel uit waar de ondergrond uit bestaat. Dan brengt u een sterke hechtprimer aan die 24 uur moet drogen. Vervolgens wordt de troffelmassa met de hand aangelegd. Dit werk is lastig en kan een uitdaging zijn. Ten slotte brengt u de seallaag aan en dan is het geheel binnen 2 uur droog en te gebruiken.

U kunt tevens voor een epoxy coating kiezen

Als u liever een epoxy vloer wilt hebben dan is dat ook zeker geen slecht idee. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hebt u nog vragen over onze troffelvloeren? Klim dan in de pen en stel al uw vragen door een e-mail te sturen naar het kantoor van Mesa Coating in uw land. We werken door heel Europa zoals u op de kaart kunt zien. Bel met het juiste kantoor of spreek ons via de sociale media eens aan. Natuurlijk hoeft u de vloer niet zelf aan te leggen, tegen een kleine meerprijs nemen we dat werk graag uit uw handen. Lees meer..

Posted by admin in Bedrijven en Bedrijfsleven
Voor welke Herbalife producten gaat u?

Voor welke Herbalife producten gaat u?

Heeft u wel eens van het merk Herbalife gehoord? Mocht dit niet het geval zijn, dan is het tijd om daar nog verandering in te brengen. Dit merk verkoopt uiteenlopende producten die het voor u vele malen makkelijker zal maken om een gezond leven te leiden.

  • Gewichtsbeheersing
  • Sport en fitness
  • Doelgerichte voedingsproducten
  • Uiterlijke verzorgingsproducten

Dit zijn de verschillende categorieën waarin de Herbalife producten onderverdeeld kunnen worden. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat de artikelen allemaal van een goede kwaliteit zijn en dat de prijs niet te hoog ligt. De Herbalife producten worden allemaal verkocht via onafhankelijke distributeurs. Wij raden u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Nutrivida. Hier verkopen zij de verschillende Herbalife producten die uw leven een stuk beter en gezonder zullen maken. Wanneer u op werkdagen voor 12.00 uur ’s middags bestelt, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. U kunt dus vandaag nog besluiten om een gezonder leven te gaan leiden en hier morgen al mee beginnen. Met de vele soorten Herbalife producten die er zijn zal dit zeker een stuk makkelijker worden.

Meer resultaat met de Herbalife producten

Een gezond leven wordt gevormd door verschillende elementen. Uw voeding is hier natuurlijk een belangrijk onderdeel van, maar er zijn ook zeker andere dingen die hier een rol in spelen. Denk bijvoorbeeld aan sporten. Dit heeft een heleboel voordelen en zal absoluut bijdragen aan het leiden van een gezondere leven. Behoort u tot de groep mensen die niet alleen sport om zich beter te voelen, maar ook om hier echt resultaat van te zien? Wilt u sterker en/of sneller worden bijvoorbeeld? Dan zijn hier ook Herbalife producten voor. Maar dat niet alleen. U kunt hier ook terecht voor bijvoorbeeld kleding en andere accessoires. Wilt u ook meer doen voor uw uiterlijk? Dan kunt u hiervoor uiteraard Herbalife producten kopen. Van uiteenlopende crèmes tot bijvoorbeeld haarproducten. Bij Herbalife hebben ze aan alles gedacht. Door de Herbalife producten te kopen bent u op alle gebieden voorzien! Van voeding tot beweging en uiterlijke verzorging. Het is natuurlijk aan u om te bepalen wat u nodig heeft en welke doelen voor u het belangrijkst zijn. Als sporten belangrijk is voor u, dan raden wij u aan om eens naar de sportproducten te kijken. Bijvoorbeeld de Formula 1 Sport, deze uitgebalanceerde eiwitmaaltijd helpt uw resultaten naar het volgende niveau te brengen.

Bekijk het aanbod online

Er zijn zoveel producten verkrijgbaar die uw leven zogenaamd verbeteren. Wilt u echt producten kopen van een goede kwaliteit en waarmee u echt snel resultaat zult zien? Dan moet u kiezen voor de Herbalife producten. Hiermee heeft u niet alleen in een keer allerlei producten die veel aspecten in uw leven kunnen verbeteren, maar ook is het eenvoudig om de Herbalife producten te bestellen en dat is natuurlijk ook belangrijk. Niets is zo vervelend om een goed product te vinden waar je dol op bent, om er vervolgens achter te komen dat het lang zal duren voordat u dit product in huis hebt. Dit snappen ze bij Nutrivida.be helemaal en daarom zorgen zij er altijd voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. En daar houdt hun service natuurlijk niet op. Komt u er niet helemaal uit welke Herbalife producten nu het beste bij u zullen passen? Dan staan de medewerkers van de website Nutrivida.be natuurlijk voor u klaar om u hierbij te helpen. Kijk eens op hun social media kanalen voor meer informatie of neem contact op met de klantenservice.

Posted by admin in Mens en Gezondheid
Load more