Wilt u zelf een pand plaatsen op funda?

Bent u een pandeigenaar of zelf op zoek naar een pand? Dan weet u hoe ingewikkeld de markt in elkaar zit. Vooral in grote steden als Amsterdam is de woningnood zo groot dat er al helemaal voor bijvoorbeeld bedrijfspanden weinig ruimte over is in de stad. De beste manier om uw pand te verkopen is door uw pand op funda te plaatsen, hier kijken de meeste potentiële kopers in eerste instantie op als ze op zoek gaan naar een pand voor hun bedrijf. Echter zijn er veel mensen in het bezit van een pand die niet weten hoe ze zelf een pand op funda kunnen plaatsen, hierdoor verkopen of verhuren ze minder snel hun pand en lijken er voor de klanten minder opties beschikbaar te zijn. Dit is voor niemand fijn dus, het beste zou zijn als er een plek zou zijn waar een groot deel van het aanbod in panden zichtbaar zou zijn voor geïnteresseerden, daarom is het belangrijk om als verkoper zelf uw pand op funda te plaatsen. Er zijn inmiddels veel bedrijven die dit voor een verkoper kunnen doen of de verkoper kunnen helpen bij het plaatsen van hun pand op funda.

Zelf uw pand op funda plaatsen via de bedrijfs makelaar

De bedrijfsmakelaar is zo’n bedrijf die verkopers van een pand kunnen helpen hun pand zelf op funda te plaatsen. Niet alleen voor verkopers of verhuurders van een pand kan de bedrijfs makelaar iets betekenen, ook kunnen ze zoekende mensen helpen om een bedrijfs pand te vinden op funda of via andere wegen. Wat kan bedrijfs makelaar u bieden?

  • Hulp met zelf uw pand op funda plaatsen
  • In opdracht uw pand op funda plaatsen
  • Online uw pand op funda plaatsen
  • Advies over uw pand op funda plaatsen
  • Fotografie voor uw pand op funda plaatsen
  • Inclusieve pakketten voor uw pand op funda plaatsen
  • Koppeling social media aan funda account
  • Meetrapport voord uw pand op funda plaatsen

Mijn eigen positieve ervaring

Ik ben al een lange tijd in het bezit van een paar kantoorpanden in het Centrum van Amsterdam, ik heb deze kantoren lange tijd verhuurd aan vrienden en kennissen die zelf ondernemer zijn en een werkplek nodig hebben. Echter staan sinds kort alle kantoren leeg en wil ik deze graag weer verhuren. Ik wou het pand zelf op funda plaatsen maar liep al snel tegen veel obstakels aan. Ik kwam al snel op de website van bedrijfs makelaar terecht en dit leek mij de perfecte uitweg. Zo kon ik tegen een scherpe prijs mijn pand op funda laten plaatsen zonder veel geld en moeite kwijt te zijn. De professionals van bedrijfs makelaar weten wat ze doen en met hun expertise weten ze precies hoe ze jouw pand het beste kunnen marketen op sites zoals funda. Ik ben zeer tevreden over de service van bedrijfs makelaar en zou ze aan alle andere mensen met de wens om hun bedrijfspand te verhuren aanraden. Het heeft mij veel moeite en tijd gescheeld en dankzij de hulp van bedrijfs makelaar had ik binnen afzienbare tijd nieuwe huurders voor mijn bedrijfspand. Een aanrader dus!