Wilt u samenwerken met een goede textieldrukkerij?

Afgelopen maand hebben wij een actie georganiseerd om te zorgen dat wij de mensen die het momenteel heel zwaar hebben, een hart onder de riem te kunnen steken. Wij hebben gemerkt dat het niet eenvoudig was om iets te organiseren dat nog toegestaan was, maar wij hebben wel gemerkt dat wanneer wij individuele activiteiten zouden organiseren, er heel veel mogelijk was. Wij hebben daarom een speurtocht uitgezet die mensen konden uitvoeren aan de hand van geotracking op hun telefoon. Zo hoefden wij enkel en alleen een online route uit te stippelen en dan zouden de deelnemers allemaal andere routes kunnen doen, maar wel deze puzzel moeten oplossen. Wij hebben toen besloten dat het goed zou zijn om de deelnemers herkenbaar te maken en wij hebben toen besloten dat wij hen graag een shirt wilden geven. Wij moesten daarom een textieldrukkerij in de arm nemen die deze shirts voor ons kon bedrukken. Wij wilden namelijk graag shirts bij een textieldrukkerij laten maken zodat de mensen die meededen met de tocht ook duidelijk herkenbaar waren. Wij hebben gekeken waar wij een textieldrukkerij konden vinden die ons goed van dienst kon zijn. Wij hebben uitgebreid op het internet gekeken naar de opties die wij hadden en toen wij gingen googelen op ‘textieldrukkerij’ hebben wij gezien dat de mensen van vkprint.nl door hun klanten heel goed gewaardeerd werden. Dat was voor ons genoeg reden om een keer op deze site te gaan kijken. Wij wilden graag weten of deze textieldrukkerij ons ook kon helpen en wij hebben de site van dit bedrijf goed doorgenomen. Wij hebben gemerkt dat deze mensen er alles aan konden doen om ons een mooi shirt te bezorgen en toen wij hoorden voor welke prijzen deze textieldrukkerij voor ons kon werken, was het ons helemaal duidelijk dat wij graag met deze experts wilden werken. 

Deze textieldrukkerij heeft ons heel goed geholpen 

Wij hebben even contact opgenomen met deze textieldrukkerij om te horen hoe wij hier het beste een mooi shirt konden laten bedrukken. Wij vonden het fijn dat de mensen van deze textieldrukkerij goed met ons mee konden denken over hoe wij iets moois konden laten maken. Uiteindelijk hebben wij deze textieldrukkerij opdracht gegeven om de shirts te drukken en wij kregen al heel snel te horen dat wij onze shirts op korte termijn konden verwachten. Wij zijn zeer tevreden over de service zoals deze textieldrukkerij die ons geleverd heeft en ik ben blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Wilt u ook iets laten maken? 

Als u ook shirts wilt laten bedrukken, of wanneer u iets anders van deze textieldrukkerij wilt, dan kunt u het beste even:

  • Naar de site vkprint surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn 
  • Een bestelling plaatsen via deze site 

Ik hoop dat u hier ook net zo goed geholpen wordt als dat wij geholpen zijn. Wij hebben heel mooie shirts kunnen laten maken en deze vielen heel goed in de smaak bij de deelnemers van onze speurtocht.