Wilt u een expert inschakelen voor uw bouwlogistiek?

Een aantal jaar geleden hebben wij plannen gemaakt om een nieuw pand neer te zetten in de binnenstad van Amsterdam. Wij hadden namelijk eindelijk vergunning gekregen om het oude pand te slopen, mits wij de gevel zouden laten staan. Wij hebben toen gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij een goed plan zouden hebben want in een drukke stad bouwen, is geen kleinigheid. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om het bouwproces zo goed mogelijk te organiseren en wij hebben gemerkt dat wij het beste konden kijken of wij een expert konden inschakelen voor de bouwlogistiek. Het plan lag namelijk klaar aangaande hoe wij het gebouw vorm wilden geven, maar wij moesten zorgen dat wij met de juiste mensen in zee zouden gaan die voor ons de bouwlogistiek voor hun rekening konden nemen. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een goed bedrijf in de arm te nemen en wij hebben gemerkt dat wij het beste met de mensen van Tiqit.nl contact konden opnemen. Deze mensen hebben heel veel ervaring met het organiseren van de bouwlogistiek en wij hebben gezien dat alle recensies die wij over dit bedrijf konden vinden, heel positief tot zeer lovend waren. Dat was een goed teken en wij wilden daarom graag een keer met deze mensen rond de tafel gaan zitten om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn. Wij hebben daarom even contact gelegd en wij hebben toen gehoord dat wij een keer langs konden komen om onze wensen te bespreken en om te horen hoe deze experts ons van dienst konden zijn. Dat was fijn om te merken want zo konden wij snel een plan van aanpak maken wat betreft de bouwlogistiek. Dit was namelijk een belangrijk onderdeel van het project want als je bouwlogistiek niet goed geregeld is, dan is de kans groot dat je vertraging oploopt en dat kan behoorlijk in de papieren lopen. Vandaar dat ik er alles aan gedaan heb om te zorgen dat wij met een ervaren bedrijf konden werken aan onze bouwlogistiek. 

De bouwlogistiek was heel goed geregeld

Wij hadden al meteen bij het eerste gesprek door dat deze mensen ons heel goed konden helpen en dat wij er zeker van konden zijn dat onze bouwlogistiek tot in de puntjes geregeld zou zijn. Wij zijn daarom blij dat wij een beroep op Tiqit.nl gedaan hebben want de bouwlogistiek had niet beter geregeld kunnen zijn. Wij zijn zeer te spreken over de service van deze mensen en wij zouden daarom dit bedrijf ook graag willen aanbevelen. Als u deze mensen uw bouwlogistiek laat verzorgen, weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken. 

Ons project kwam op zijn pootjes terecht

Wij hebben gezien dat dit bedrijf ons heel goed kon helpen en ik kan u zeggen dat ik zeer te spreken ben over de goede service van deze mensen. Kortom:

  • Deze mensen konden ons heel goed helpen 
  • Wij hebben niets te klagen gehad over de service van dit bedrijf 
  • Wij hebben geen dag vertraging opgelopen tijdens de bouw van ons pand

Meer weten? Kijk dan ook nog even op Tiqit.nl