Wilt u de wbso graag uitbesteden?

Wij hebben een groot bedrijf en wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om te innoveren. Dat is niet altijd eenvoudig omdat wij reeds een voorloper zijn binnen ons vakgebied en daarom kost het onderzoek doen naar hoe wij kunnen vernieuwen, doorgaans heel veel tijd. Wij weten echter dat wij de tijd die wij spenderen aan dit speurwerk, kunnen opvoeren in het kader van de wbso. Het is alleen jammer dat wij zelf niet helemaal helder voor ogen hebben hoe dit precies werkt. Vandaar dat het regelmatig voorkomt dat wij iets op het gebied van de wbso willen weten, maar dat wij er niet uitkomen. Dat is vervelend want daardoor laten wij kansen liggen en dus hebben wij gekeken hoe wij dit probleem konden oplossen. Wij hebben toen gekeken of iemand ons misschien zou kunnen helpen met de wbso. Als iemand met verstand van zaken van de wbso ons namelijk zou kunnen helpen, zouden wij daar heel veel baat bij kunnen hebben. Wij hebben daarom gezien waar wij het beste konden aankloppen wanneer wij iemand zochten die alles wist van de wbso en de administratie ervan. Wij hebben toen op het internet gekeken naar mogelijkheden om een extern bedrijf te vinden en wij hebben toen de site van wbsoburo.nl gevonden. Deze site vonden wij meteen zeer interessant omdat wij hier heel veel interessante mogelijkheden vonden omtrent de wbso. Dat was voor ons interessant omdat wij heel veel aan dit bedrijf zouden kunnen hebben wanneer wij hen zouden inschakelen. Wij hebben daarom gekeken wat deze mensen voor ons konden doen en wij hebben toen maar even contact met hen opgenomen. Op die manier kun je namelijk heel snel zien wat zij voor je kunnen betekenen en ook konden wij dan meer te horen krijgen over de tarieven die zij rekenen. Wij hebben toen een heel vriendelijke medewerker gesproken die uitlegde hoe zij te werk zouden gaan. Dat klonk ons allemaal goed in de oren en wij hebben daarom gevraagd of dit bedrijf voor ons de wbso kon regelen. Uiteraard konden zij dit voor ons doen. 

Dit bedrijf hielp ons met de administratie van de wbso

Wij hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat wij wbsobureau.nl in de arm genomen hebben om ons te helpen. Wij zijn namelijk heel goed geholpen. Wij kregen een heel duidelijk Excelbestand waarin ons uitgelegd wat wij allemaal aan kosten konden declareren. Dat was heel ideaal want zo hadden wij een duidelijke administratie en wij zijn de mensen van wbsoburo.nl daarom ook zeer dankbaar. Mocht u ook met hen willen samenwerken, dan kan ik dat alleen maar aanbevelen. 

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben en wij hopen vaker met deze mensen te mogen samenwerken omdat:

  • wij heel goed door hen voorgelicht zijn over hun mogelijkheden 
  • wij heel snel door hen geholpen konden worden 
  • wij voor een goede prijs geholpen konden worden 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf voor meer informatie. Het adres van hun site is wbsoburo.nl.