Wilt u bij ons handschoenen bedrukken laten?

Alhoewel het momenteel nog volop zomer is, willen wij u alvast aanraden om te bekijken welke mogelijkheden wij u aanbieden om gedurende de koude wintermaanden op een goede manier reclame te maken voor uw bedrijf. Wij zijn namelijk een bedrijf waar u tal van gadgets kunt kopen en deze kunt voorzien van uw bedrijfslogo of een persoonlijke tekst. In dit artikel leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u bij ons handschoenen bedrukken wilt laten. U zult merken dat wij u voor een heel goede prijs kunnen helpen omdat wij onze productie hebben weten uit te besteden naar China. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen voor een goede prijs bij ons handschoenen bedrukken kunt laten, maar ook dat u voor weinig geld in grote hoeveelheden kunt inkopen. Dat is voor u als ondernemer heel goed om te weten wanneer u het handschoenen bedrukken wilt inzetten om een groot publiek te bereiken. Als u namelijk groot inkoopt, dan heeft u veel om uit te delen. Wij kunnen u helpen aan allerlei soorten handschoenen. Wij hebben de traditionele handschoenen in ons assortiment, maar ook wanneer u iets bijzonders wilt bestellen, kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij zorgen er graag voor dat het handschoenen bedrukken van hoge kwaliteit is. Wilt u graag weten wat wij op het gebied van handschoenen bedrukken voor u kunnen betekenen, vraag dan een keer een proefdruk aan. Deze kunt u via onze site aanvragen en op deze manier kunt u heel goed en snel bekijken wat wij allemaal voor u kunnen maken. U zult zien dat wij altijd producten van hoge kwaliteit leveren en die heel goed zijn afgewerkt. Wij mogen weliswaar lage prijzen hanteren, maar dat betekent niet dat wij ook goedkoop zijn. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan.

Wij kunnen handschoenen bedrukken vanaf 250 stuks per aanvraag

Omdat wij onze productie hebben weten uit te besteden, is het voor ons niet rendabel om kleine orders te verwerken. Wij hebben daarom voor het handschoenen bedrukken een minimumaantal ingesteld van 250 stuks. Mocht u denken dat hierdoor de prijs aanzienlijk zal oplopen, dan heeft u het (gelukkig) bij het verkeerde eind. Omdat wij namelijk in grote hoeveelheden produceren, kunnen wij de prijs heel laag houden. Dit betekent dat u dus voor deze prijs in Nederland misschien tien paar handschoenen zou kunnen bestellen. Het loont daarom ook altijd de moeite om een offerte bij ons aan te vragen zodat u weet hoeveel voordeel wij u te bieden hebben. U hoeft enkel maar even contact op nemen met een van onze mensen om te horen welke kosten u moet verwachten voor het handschoenen bedrukken. Wanneer u deze prijs bevalt, dan kunt u ons opdracht geven om de opdracht uit te voeren. Wij zullen het handschoenen bedrukken dan zo spoedig mogelijk in orde maken. Wij kunnen u laten weten wanneer u uw bestelling mag verwachten zodat u daar rekening mee kunt houden.

Bekijk ook de rest van onze mogelijkheden een keer

Als u ook nog andere producten bij ons wilt laten bedrukken, dan nodigen wij u van harte uit om een keer door ons assortiment te komen bladeren. Wij kunnen u namelijk helpen aan vele honderden leuke gadgets die niet alleen leuk zijn om te geven, maar die ook in dank zullen worden aangenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • mooie muismatten
  • sleutelhangers
  • winkelwagenmuntjes
  • fietslampjes
  • strandballen
  • pennen
  • en nog vele honderden andere producten

Mocht u graag met ons willen komen samenwerken, neem dan snel even contact met ons op. Het adres van onze site is JMPromotions.nl.

Lees meer…