Welk bedrijf kan een Magento webshop voor mij maken?

Ik heb al een aantal jaar een eigen bedrijf met een webshop, maar ik was niet meer blij met het platvorm waarop de webshop draaide. Het is mogelijk om een webshop volledig te laten bouwen door een bedrijf, maar ik koos destijds voor een van de verschillende platvormen. Destijds waren de kosten voor de webshop voor mij erg belangrijk, daarom koos ik voor een goedkope oplossing. Ik merkte echter dat er veel dingen niet mogelijk waren op dit platvorm, of dat zij niet goed genoeg functioneerden, daarom wilde ik overstappen op een ander platvorm en ik koos voor Magento. Ik zocht naar een bedrijf dat kon helpen om de Magento webshop te maken, want dit is niet iets wat je gemakkelijk zelf kunt doen. Ik had verschillende bedrijven vergeleken en kwam toen uit bij creativeict, zij hebben voor een goede prijs een prachtige webshop voor mij gemaakt. Een paar jaar geleden besloot ik om een webshop te beginnen naast mijn winkel. De winkel draaide niet meer zo goed en ik zocht naar een manier om extra inkomsten te genereren, een webshop was een logische keuze. Ik koos destijds niet voor een Magento webshop, omdat het best duur is om een webshop op dit platvorm te laten maken. Ik wist natuurlijk nog niet hoe goed de webshop zou lopen en daarom besloot ik om voor een goedkope oplossing te kiezen. Veel goedkope oplossingen hebben ook hun nadelen en daar kwam ik steeds meer achter. De webshop begon vrij goed te lopen, maar ik merkte dat ik veel dingen niet kon doen met het platvorm. Toen ik naar alternatieven zocht, las ik veel over een Magento webshop en dat veel grote bedrijven dit platvorm gebruiken. Ik besloot om ook over te stappen, maar dan moest ik wel een bedrijf vinden die de webshop kon maken.

Een Magento webshop laten maken door creativeict

Toen ik zocht naar bedrijven die veel ervaring hebben met een Magento webshop maken, kwam ik al snel het bedrijf creativeict tegen. Op hun website kon ik verschillende mooie voorbeelden zien van webshops die zij al hadden gemaakt, waardoor ik besloot om contact met dit bedrijf op te nemen. Tijdens een gesprek vertelde ik over mijn wensen en vroeg hoe zij konden helpen. Dit bedrijf was direct erg duidelijk over wat zij konden doen en de mogelijkheden en het bleek dat zij de Magento webshop konden bouwen voor een goede prijs. Ik had ook andere bedrijven bekeken, maar besloot om voor hun te kiezen.

De website voldoet aan al mijn wensen

Sinds een aantal weken staat de nieuwe Magento webshop online en ik ben blij met het resultaat. De webshop ziet er erg goed uit en voldoet aan al mijn wensen. De programmeurs van creativeict hebben hard gewerkt en het resultaat mag er wezen. Ik ben erg blij met mijn keuze voor creativeict en de Magento webshop die zij gemaakt hebben, daarom raad ik dit bedrijf aan.

  • Zij hebben veel ervaring met het Magento platvorm
  • Op hun website kan je verschillende mooie voorbeelden zien
  • Zij konden de website maken voor een goede prijs
  • Ik ben erg blij met de nieuwe webshop