Waterkoeler voor gezond drankje

Iedereen weet dat een gezond eetpatroon belangrijk is voor een gezond lichaam. Wat men echter vaak vergeet, is dat ook drinken hier aan bij kan dragen. Met een waterkoeler kun je er voor zorgen dat jij een gezond drinkpatroon krijgt! We hebben allemaal het nodige vocht op een dag nodig, om ons lichaam in een goede conditie te houden. Het is voor veel lichaamsfuncties echt van vitaal belang. Maar we maken nog wel eens de verkeerde keuzes wat betreft de drankjes die we nuttigen. Met een waterkoeler kunnen we er op een eenvoudige manier voor zorgen dat we hier verandering in brengen. Vaak kiezen we voor koffie of thee als we zin hebben in iets te drinken en ook frisdranken worden door velen van ons met regelmaat genuttigd. Maar dit zijn nu niet de meest gezonde opties. In koffie zit bijvoorbeeld veel cafeïne, wat ons dan wel scherp mag houden, maar wat ook een verslavend effect heeft. Teveel thee drinken kan zorgen voor verkleuring van de tanden en frisdrank is natuurlijk helemaal een ongezonde optie, vanwege de vele suikers die het bevat. Deze zijn niet alleen slecht voor de lijn, maar ook voor het gebit. Door een waterkoeler te plaatsen, zul je vaker kiezen voor een glas water en dat heeft verscheidene voordelen.

Voordelen van gebruik waterkoeler

Wat zijn nu die voordelen van het gebruik van een waterkoeler? We noemden hierboven al het punt van de gezondheid, maar er zijn meer zaken die genoemd kunnen worden. Zo zorgt een koel glas water er bijvoorbeeld voor dat je warmteafvoer goed geregeld is en dat je vochtregulering in orde is. Hierdoor kun jij je beter concentreren en dat komt op de werkvloer bijvoorbeeld goed van pas. Daarnaast is het ook zo dat een waterkoeler voor een besparing zorgt. Als dit apparaat aanwezig is, dan zullen mensen namelijk veel minder snel geneigd zijn om voor koffie, thee of frisdrank te kiezen. Water is natuurlijk veel voordeliger dan deze andere drankjes, dus financieel gezien is het ook echt een aantrekkelijke keuze. Uiteraard kun je stellen dat we in Nederland over prima kraanwater beschikken en dat mensen dat ook gewoon kunnen nemen. Maar eerlijk is eerlijk, het kraanwater is meestal niet echt heel koel en je moet vaak de kraan lang open laten staan voordat dit wel het geval is. Dat is natuurlijk zonde van al het kraanwater dat dan weg loopt. Kies je voor een waterkoeler, dan zijn hier dus verschillende voordelen aan verbonden:

  • betere concentratie door goede warmteafvoer en vochtregulering
  • financiële besparing, doordat er minder andere drankjes genuttigd worden
  • geen verspilling van kraanwater
  • een gezonder lichaam

Aqua Light Watercooler

Wil jij bij jou op de werkvloer, bij jou thuis of in de wachtruimte gebruik gaan maken van een waterkoeler? Kies dan voor een van de exemplaren van Aqua Light. Zij bieden jou verschillende opties op dit gebied. In de eerste plaats zijn er verschillen wat betreft vormgeving en kleur van het apparaat, zodat je kunt kiezen voor een variant die bij jouw ruimte past. Daarnaast is het zo dat je kunt kiezen voor een versie die enkel werkt als waterkoeler of voor een variant die ook een heet water functie heeft. Ideaal als je mensen de mogelijkheid wilt bieden tot het snel kunnen nemen van een kop thee of een kop soep. Een andere keuzemogelijkheid die je bij hen hebt, is de keus tussen huren of kopen. Wil je meer weten over alle opties die zij jou kunnen bieden? Neem dan eens contact met hen op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Als je een goede waterkoeler zoekt, dan is Aqua Light een uitstekende keus! Lees meer..