Wat zijn de voordelen van een zijden kussensloop?

Wist je dat er al super veel mensen fan zijn van hun zijden kussensloop van Satin Sleepers? Zo’n sloop biedt namelijk ontzettend veel voordelen voor zowel je huid als je haar. Laten we eerst eens ingaan op wat het voor je huid kan doen. Een normale kussensloop is doorgaans van katoen gemaakt. Deze stof kan zacht aanvoelen, maar is vergelijken met satijn (ook wel zijde genoemd) heel erg stug. Als je er op ligt kan je huid namelijk niet glijden, en daardoor krijg je sneller rimpels. Je hebt het misschien niet door, maar door elke nacht op een katoenen sloop te slapen lig je steeds urenlang in dezelfde positie en dus met dezelfde ‘kreuk’ in je gezicht. Dit wordt op den duur een rimpel. Een zijden kussensloop voorkomt rimpels doordat je huid er overheen glijdt en dus niet rimpelt in je slaap. Je wordt dan ook wakker met een veel gladdere en gavere huid dan wanneer je op een katoenen sloop slaapt. Dit zie je al na de eerste nacht! En je kunt je heus voorstellen hoe een verschil het maakt als je vanaf nu alleen nog maar op een zijden kussensloop slaapt in plaats van een katoenen exemplaar. En doordat de sloop zo zacht is worden crèmes ook nog veel beter opgenomen. Je profiteert dus veel meer van de voedingsstoffen in deze crèmes.

Wat zijn de voordelen van een zijden kussensloop?

Minder acne door een zijden kussensloop

Los van het feit dat je minder snel rimpels krijg is zo’n zijden kussensloop ook nog eens heel goed tegen acne. De talgproductie wordt namelijk geremd, en daardoor raken je poriën veel minder snel verstopt. Je huid voelt veel zachter, gladder en is bovendien beter gehydrateerd. Niets dan voordelen voor je huid dus, zo’n zijden kussensloop, zeker als je hem koopt bij Satin Sleepers. Daar hebben ze namelijk een bijzonder soort zijde ontwikkelt dat van absolute topkwaliteit is. Deze is de meest zachte die je kunt vinden, en dus super goed voor je huid, maar ook voor je haar.

Mooier haar met een zijden kussensloop

Wist je dat zo’n satijnen kussensloop niet alleen vele voordelen voor je huid heeft, maar ook voor je haar? Het feit dat hij zo zacht is maakt namelijk dat je haar er overheen glijdt, in plaats van dat het er stug bovenop ligt. De voordelen van zo’n sloop met betrekking tot je haar zijn onder andere:

  • Je krijgt amper klitten terwijl je slaapt
  • Je haar gaat ervan glanzen
  • Minder vet haar door het remmen van de talgproductie
  • Minder snel gespleten haarpunten

Heb jij stug haar dat snel klitten heeft? Misschien is dit wel dé oplossing waar je al jaren naar zocht. Er zijn je al veel mensen voorgegaan die inmiddels fan zijn van deze zijden kussensloop, zoals je kunt lezen op de pagina met reviews. Daar vertellen gebruikers van deze sloop wat ze ervan vinden, en wat het effect ervan is op zowel hun huid als hun haar. Er staan reviews tussen van bekende bloggers, maar ook van anonieme consumenten, heel betrouwbaar dus. Ben je zelf ook benieuwd? Bestel dan snel een satijnen kussensloop in een kleur naar keuze, en kijk wat deze voor jou kan betekenen.