Waar vond ik belettering in Roermond?

Sinds een paar jaar ben ik begonnen met het bijhouden van een blog. Gelukkig liep dit de laatste tijd zo goed dat ik een bedrijfje ben begonnen hierin en dat ik zelfs op zoek ben gegaan naar een eigen kantoortje. Aangezien ik sinds kort ook een Instagram account erop na houd, wilde ik graag dat mijn kantoor er foto-waardig uit zou komen te zien. Vandaar dat ik koos voor belettering in Roermond en dat met name van mijn raam. Aangezien ik zelf dichtbij Roermond woon, was ik daar direct begonnen met zoeken. Uiteindelijk vond ik belettering in Roermond via roermondbelettering.nl. Ik kon me helemaal uitleven op het ontwerp van wat ik precies zou willen hebben op mijn raam, dus ik ben urenlang bezig geweest om mijn eigen bedrijfslogo te maken, zodat deze uiteindelijk op mijn raam te zien zou zijn door de belettering in Roermond.

Waarom koos ik deze belettering in Roermond?

Via een vriendin van mij die ook al bij deze belettering in Roermond een opdracht had geplaatst, werd ik doorverwezen naar hun website roermondbelettering.nl. Daar kwam ik er direct achter hoe fijn dit bedrijf is. Heel duidelijk wordt vermeld dat er ten alle tijden eerst een offerte zal worden gemaakt, die niet eens per se aan een bedrijf gebonden is, maar die ook voor particulieren opgemaakt kan worden. Deze belettering in Roermond biedt bovendien de mogelijkheid om hun budget nog een beetje aan te passen op de klant die ze voor zich krijgen, ze zeggen daarom ook dat ze altijd flexibel zijn. Dat was voor mij ook een groot voordeel, aangezien ik natuurlijk nog maar net officieel een bedrijfje was en daarom niet zoveel startkapitaal. Aangezien ik nu al even meega in de wereld van het bloggen, weet ik echter wel dat de look en feel van je bedrijf wel erg belangrijk is. Dus vandaar dat ik hoe dan ook koos voor deze vorm van belettering in Roermond.

Extra voordelen van deze belettering in Roermond?  

Dit bedrijf in belettering te Roermond biedt trouwens ook nog andere vormen aan van hun kunsten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Autobelettering
  • Carwrapping
  • Reclameborden
  • Logo ontwerp
  • Magneetborden
  • Glasfolie

En op hun website wordt nog een veel groter aanbod duidelijk als je even door hun pagina’s scrolt. Achteraf gezien had ik namelijk niet eens zelf mijn logo hoeven te ontwerpen, ook dat hadden zij voor me kunnen doen. Verder was ik erg tevreden over deze belettering in Roermond, omdat het contact met de mensen die er werken heel gemakkelijk verliep. Zoals de website al een beetje verraad, kan je niet alleen een mailtje sturen, maar ook direct bellen. Op hun website staat trouwens ook al ontzettend veel informatie, dus vandaar dat ik aanraad om altijd eerst even hun website te bekijken via roermondbelettering. Uiteindelijk is het product echt ontzettend mooi geworden en heb ik met trots het raam van mijn eerste echte bedrijfje versierd. Het blijkt niet alleen handig als reclame voor de mensen die van buiten nu weten wat voor bedrijfje gevestigd is in mijn pand, maar ook voor mijn sociale media kanalen. Ik heb al vele likes en reacties ontvangen van mensen die me vertellen dat ze het bedrijf er zo mooi en professioneel uit vinden zien. Dus voor alle zzp-ers die dit ook graag willen hebben en die in de buurt wonen, zou ik van harte deze belettering in Roermond aanbevelen. Niet alleen vanwege hun mooie producten, maar ook om de goeie en snelle service die ze bieden. Ik weet zeker dat ik in de toekomst vaker bij ze ga bestellen.