Waar leer ik zelf beleggen?

Vroeger dacht ik nooit aan het starten met beleggen, het leek mij altijd te veel risico en ik vond het verstandiger om mijn geld op mijn bankrekening te houden. Ik had mijn geld voor een lange tijd vastgelegd en kreeg destijds een leuk bedrag terug als rente. Het is echter al een paar jaar het geval, dat je bijna geen rente meer krijgt bij een bank en daarom kreeg ik meer interesse in beleggen. Ik vroeg mij alleen af, waar leer ik zelf beleggen, want starten met beleggen is niet altijd gemakkelijk. Je kan je geld laten beleggen door andere bedrijven, maar dan pakken zij vaak een groot gedeelte van de winst. Ik vond de website leerzelfbeleggen.com en hier vond ik de hulp en informatie waar ik naar zocht. Ik leerde hoe ik kon starten en waar ik op moest letten en had hierdoor het vertrouwen om te beginnen. Vroeger leek beleggen mij altijd erg risico vol en daarom onverstandig om te beginnen. Ik denk dat dit vooral komt, omdat de markt vaak onvoorspelbaar is en niet zo veilig als sparen bij een bank. Nu geld sparen weinig meer oplevert, vroeg ik mij af, waar leer ik zelf beleggen. Ik begon mij een beetje in te lezen over de verschillende manieren van beleggen en zag dat ik ook via mijn bank kon starten met beleggen. Zij zouden dan het geld en mijn aandelen beheren en ik moest dan een commissie betalen over het geld dat zij voor mij zouden verdienen. Nadat ik alles uitgerekend had, had ik het idee dat ik veel aan de bank zou betalen en zij geen risico liepen. Ik dacht, leer zelf beleggen en dan hoef je geen commissie te betalen en hou je waarschijnlijk uiteindelijk meer geld over. 

Leer zelf beleggen via een website

Toen ik online zocht naar informatie over het starten met beleggen, kwam ik de website van Leer Zelf Beleggen tegen. Deze website staat vol met gratis informatie over beleggen, zowel op de traditionele manier, als met cryptocurrency. Je kan een stappenplan inzien en daarmee leer je een zeer goede strategie en weet je precies waar je op moet letten. Ook is er een korte cursus in Leer zelf beleggen en deze cursus is gratis te volgen. Na de cursus kan je online oefenen en dit heeft mij erg goed geholpen. Met het stappenplan en het volgen van de cursus, kon ik niet wachten om zelf te starten.

Zeer leuk om te doen

Na het bezoeken van de website Leer Zelf Beleggen, besloot ik om te starten met het minimum bedrag van 100 euro. Ik kreeg al snel de smaak te pakken, want ik vind het erg leuk om te doen en heb meer geld ingelegd. Ik ben nu een aantal maanden aan het beleggen en ben zeer blij met de resultaten. Als je wil starten met beleggen, dan raad ik de website van Leer Zelf Beleggen aan.

  • De website bevat veel gratis
  • Je kan hun stappenplan gebruiken en een gratis cursus volgen
  • Je kan ervaring opdoen door te oefenen op de website
  • Ik heb de smaak te pakken en vind het erg leuk om te doen