Waar koop ik een leuke kattenbak?

Een leuke kattenbak kopen is nog moeilijker dan het lijkt. Standaard dierenwinkels hebben namelijk meestal alleen maar van die basic, kunststof exemplaren, en als je die niet mooi vindt dan wordt het heel erg lastig. Gelukkig is er de webshop Krabpaal.nl. Daar hebben ze een super leuk en trendy assortiment artikelen voor katten, en dus ook een hippe kattenbak. Deze zijn ook van kunststof, maar wel mooier vormgegeven dan standaard kattenbakken. Bovendien verkopen ze alleen exemplaren van hele goede kwaliteit, die jaren meegaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Goede kattenbakken zijn ervoor ontworpen om makkelijk schoongemaakt te kunnen worden. Het is namelijk nooit een fijn klusje om dat ding schoon te maken, zeker als je meerdere katten hebt. Daarom verkopen ze in de webshop van Krabpaal.nl een heuse zelfreinigende kattenbak. Deze doet precies wat je denkt dat hij doet, namelijk zichzelf reinigen als de kat zijn behoefte heeft gedaan. Dit is mogelijk doordat hij Waar koop ik een leuke kattenbak?een dubbele laag in de bodem heeft met een filter erin verwerkt. Door aan een hendel te draaien kun je hem gemakkelijk schoonmaken. Het grind dat erin zit wordt dan namelijk gezeefd en het afval komt terecht in de onderste lade van de bodem. Deze kun je eruit halen en leeggooien. Op deze manier hoef je niet meer zelf met een schepje aan de slag en bovendien kun je het vieze grind ook gerust even in de bodem laten zitten want je ruikt het niet. Het is dus een hele hygiënische oplossing. Als je kat zijn behoefte heeft gedaan en het ruikt vies, dan draai je gewoon even aan de hendel om de viezigheid weg te halen. Op een later moment gooi je de onderste bak dan leeg.

Kattenbak, krabpaal of kattenspeeltjes kopen

In de webshop Krabpaal.nl verkopen ze niet alleen die super handige zelfreinigende kattenbak, maar ze hebben er nog veel meer voor jouw kater of poes. Hun assortiment omvat onder andere:

  • Allerlei soorten speeltjes voor katten
  • Hele mooie krabpalen in diverse formaten
  • Accessoires voor katten zoals riempjes
  • Diverse soorten kattenmeubels
  • En natuurlijk een mooie en handige kattenbak

Nu vraag je je misschien af: Wat zijn kattenmeubels? Daarmee worden doorgaans plekjes bedoeld waar de kat of poes op kan zitten of lekker op kan liggen dutten. Dit zijn dus leuke mandjes voor je kat, hangmatjes die je op kunt hangen, of zelfs kleine huisjes waar je kat helemaal in kan. Daarnaast verkopen ze bij Krabpaal.nl ook kattentunnels. Deze zijn super leuk om in te spelen en te stoeien. Heel leuk om naar te kijken als je kat daarmee speelt of zich erin probeert te verstoppen!

Waar zet je dat kattenmeubel of de kattenbak neer?

Betreft de kattenbak is het natuurlijk heel duidelijk: Deze moet op de grond. Je kat moet er zo in en uit kunnen lopen. Dat kattenmeubel is een ander verhaal. Als het bedoeld is om lekker op te liggen en zitten kun je het beter wat hoger plaatsen, bijvoorbeeld op een vensterbank of bijzettafeltje. katten liggen namelijk graag hoog, dat voelt veilig. En de kans dat je kat dat leuke mandje ook daadwerkelijk in gebruik neemt is veel groter als je het wat hoger plaatst.