Voor kleine en grote groepen kunt u deze goochelaar huren

Via richmagic.nl komt u er al snel achter dat Rich Magic een jonge en veelbelovende goochelaar is. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij toch al meer dan 15 jaar ervaring op het hoogste toneel. Dat komt mede door het feit dat hij al jong begon en daardoor ook al in zijn tienerjaren het land begon door te reizen. Tegenwoordig kunt u deze goochelaar huren voor diverse zakelijke evenementen. We denken aan wetenschappelijke conferenties die een vrolijke noot goed kunnen gebruiken maar ook als matinee tijdens een seminar. Zoekt u iemand om de jaarbeurs af te sluiten? Gaat u dan eens deze goochelaar huren. Dat is zowel leuk voor de standhouders als voor de bezoekers. Maar u mag ook in een persoonlijke en dus meer private sfeer rekenen op de kennis en de kunde van deze goochelaar. Huren kan overigens geheel online geregeld worden. Want als u op de contactpagina van de website kijkt dan vindt u daar het telefoonnummer en mailadres van zijn management. Mocht u zich liever nog even willen inlezen dan staat het u tevens vrij om uw prangende vragen aan hem te stellen. Wat we u vooral willen aanraden is om de diverse videofragmenten te bekijken. Wellicht overtuigen zij u ervan om met deze kunstenaar in zee te gaan. Hebt u trouwens genoten van zijn show? Hopelijk wilt u dan een referentie schrijven. Die plaatsen we vervolgens op de site en wellicht bevindt u zich dan in een illuster rijtje. Want bedrijven als ING, Shell en de Rabobank zijn u al voorgegaan.

Een goochelaar huren was nog nooit zo eenvoudig

Stel dat u een goochelaar huren wilt, wat zijn dan uw vereisten? Zoekt u iemand voor vlug vingerwerk die diverse kaarttrucs laat zien en dingen van bezoekers kan laten verdwijnen? Zoekt u eerder een illusionist die diverse grote apparaten met zich meebrengt? Of een leuke mix van al deze trucs? Geef het van te voren maar door, want als u een goochelaar huren gaat dan zal uw keuze hopelijk snel op Rich Magic vallen. Hij kan u namelijk keer op keer voorzien van een uitdagende show voor jong en oud waar ook interactie een belangrijke rol speelt.

  • Hij biedt kwaliteit zodat succes wordt gegarandeerd,
  • Als u deze goochelaar huren gaat dan houdt hij vanzelfsprekend rekening met uw wensen,
  • Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 2.400 optredens zal het voor hem een fluitje van een cent zijn om de zaal stil te krijgen,
  • En u betaalt altijd een van te voren afgesproken bedrag. En ongeacht de locatie in Nederland hoeft u nooit de reiskosten van Rich Magic te betalen.

Of het nu gaat om een gezellige familieshow, een workshop goochelen zoals op een kinderfeestje of een verbluffende jaarbeurs act, Rich Magic zal u keer op keer verbazen. Het komt regelmatig voor dat bedrijven hem opnieuw uitnodigen, al was het enkel vanwege de grote variëteit tussen zijn shows. Meerdere malen per jaar gooit hij het roer om en stelt hij nieuwe programma’s samen die u ongetwijfeld weer zullen intrigeren.

Hij zal u keer op keer verbazen met zijn prachtige shows

Een goochelaar huren doet u aldus door even contact op te nemen met Rich Magic en zijn management. We bespreken graag de opties en de kosten en we kunnen in de agenda kijken zodat we alvast een datum kunnen reserveren. Deze goochelaar huren kan dus in een middagje geheel digitaal gedaan worden. Wacht er echter niet te lang mee want dankzij zijn grote populariteit heeft hij een drukke agenda. Het zou zonde zijn als hij op die gewenste datum al een afspraak heeft!