Volg het juiste pad met behulp van hypnotherapie

Als je verdwaalt en je bent opeens bewust van het feit dat de weg die je volgt niet naar je bestemming leidt, dan moet je ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op het juiste pad terecht komt. Als je verdwaald in de wildernis, dan is het mogelijk om de gps erbij te pakken en deze kan je dan weer naar het juiste pad begeleiden. Maar het is een ander verhaal als je in je eigen geest verdwaald. Hoe vind je dan het juiste pad? Weet je überhaupt wat het juiste pad is? En als je het niet weet, hoe kom je er dan achter? Op een metaniveau moeten we toegeven dat er niet één juist pad is, maar tegelijkertijd zijn er wel veel onjuiste paden. Deze paden karakteriseren zich vaak als stoornissen of fobieën. Het vinden van het juiste pad kan op verschillende manieren. Eén daarvan is hypnotherapie. Tijdens deze therapie word je als het ware weer op het juiste spoor gezet. Als je een eetstoornis hebt, dan eet je niet genoeg omdat er in je geest een beeld bestaat waarin jij jezelf altijd als de dik ziet. Dit negatieve en irrationele beeld zorgt ervoor dat je niet gemotiveerd bent om te eten en het zorgt ervoor dat je met opzet overgeeft als je wel eet. Hypnotherapie kan via suggestie dit negatieve zelfbeeld wegnemen en vervangen door een ‘normaal’ en positiever zelfbeeld. Zodra je geest niet langer denkt dat je te dik bent, dan heb je dus ook geen enkele reden meer om niet te eten. Zodra je weer normaal en gezond eet, dan ben je dus weer op het juiste pad. Je kunt van alles zeggen over de subjectiviteit over wat juist is, maar het is toch vrij objectief vast te stellen dat eten beter is, dan niet eten of jezelf uithongeren. Hetzelfde geldt voor allerlei angsten. Wat is het nut van faalangst, vliegangst of hoogtevrees? Als je nooit met het vliegtuig op vakantie gaat omdat je niet durft te vliegen of als je niet begint aan examens omdat je van te voren denkt dat je zult falen, dan zit je natuurlijk niet op het juiste pad. Hypnotherapie kan je helpen om de onderliggende oorzaken van al dit soort problemen weg te nemen. Kom dus gerust eens langs op hypnosepraktijk.net en ontdek waar hypnotherapie jou bij kan helpen.

Snel weer op het juiste pas dankzij hypnotherapie

Als je op de site kijkt, dan zie je meteen waar hypnotherapie zoal bij kan helpen. Hierboven hebben we het al even gehad over angsten en fobieën, maar hypnotherapie kan je ook helpen bij:

  • Afvallen
  • Verslavingen
  • Impotentie
  • Migraine
  • Zelfvertrouwen

Voor een compleet overzicht van alle diensten kun je het beste even een kijkje nemen op de site. Mocht je bijvoorbeeld zenuwachtig zijn voor je rijexamen, dan kan hypnotherapie uitkomst bieden. Heel veel gedrag en gevoel komt voort uit je hersenen. Hypnose focust zich natuurlijk op de geest en dus op je hersenen. Heel veel gedrag dat je vertoont en heel veel ongewenste gevoelens kun je dus veranderen met behulp van hypnose. Zelfs kleine dingen zoals nagelbijten kun je verhelpen met behulp van hypnotherapie. Maar je wilt uiteraard eerst meer weten voordat je onder hypnose gaat.

Maak een afspraak voor meer informatie

Mocht je meer willen weten, dan kun je het beste even een afspraak maken met Hypnose Praktijk. Je kunt dan al je vragen stellen en je krijgt uiteraard alle informatie die je moet weten voorafgaand aan de hypnose sessie. Dus ga naar de site en maak vandaag nog een afspraak.