Veel tijd besparen met facturatie software

Ik ben ongeveer drie jaar geleden een bedrijf begonnen en heb altijd alleen in dit bedrijf gewerkt. Ik help bedrijven om hun website te optimaliseren en zorg dat hun website gemakkelijker gevonden kan worden via zoekmachines. Ik was met dit werk gestart, omdat ik het interessant vond en had nooit gedacht dat ik zoveel klanten zou krijgen. Doordat ik de groei niet had verwacht, was ik nog veel dingen handmatig aan het doen, waaronder facturen sturen. Ik merkte echter dat ik hier veel tijd mee kwijt was en ik zocht naar een goede oplossing. Ik besloot om facturatie software van teamleader te gebruiken, de software bevalt erg goed en ik bespaar veel tijd. Zes jaar geleden startte ik mijn eigen blog en ik vond dit erg interessant om te doen. Ik had nog weinig ervaring met het internet en moest veel dingen leren. Ik wilde graag zoveel mogelijk bezoekers op mijn website en begon daarom met het lezen van artikelen en boeken over SEO. Ik leerde erg veel over dit onderwerp en zag dat ik steeds meer bezoekers kreeg. Ik stelde voor aan mijn nichtje om haar te helpen met haar webshop en dit bleek een groot succes. Ik besloot om mijn eigen bedrijfje te starten in SEO en kreeg steeds meer klanten. Ik had nooit verwacht dat het een succes zou worden, daarom had ik ook nooit investeringen gedaan, zoals in facturatie software. Ik maakte mijn facturen altijd handmatig, stuurde die naar de klant op en werkte dit bij in mijn boekhouding. Als klanten niet op tijd betaalden, dan belde ik ze op en vaak moest ik verschillende keren een herinnering sturen. Uiteindelijk kostte dit mij best veel tijd, waardoor ik besloot om facturatie software te gebruiken. Met de tijd die ik zou besparen kon ik gemakkelijk de software betalen.

Facturatie software van teamleader

Online zocht ik naar bedrijven die facturatie software aanboden en ik vond al snel verschillende mogelijkheden. Ik had onder ander de website van teamleader.nl gevonden en vond deze software direct erg interessant. De software kan je koppelen aan je boekhoudpakket en maandelijks worden de facturen automatisch verzonden. De factuur wordt aangepast in jouw eigen huisstijl en ziet er zeer professioneel uit. Ik vond de prijs voor de software erg goed, maar wilde het graag eerst uittesten. Via de website kon ik mijn aanmelden om de facturatie software twee weken uit te testen en dit beviel zeer goed.

Geen zorgen meer over mijn facturen

De testperiode beviel zo goed, dat ik besloot om voor de facturatie software te betalen. Door de koppeling met mijn boekhoudpakket en het automatisch verzenden, bespaar ik veel tijd. Klanten kunnen op verschillende manieren betalen en dat waarderen zij erg. Ik krijg een notificatie als zij niet op tijd betaalt hebben en kan dan gemakkelijk een herinnering sturen. Ik ben zeer blij met de facturatie software van teamleader en kan dit bedrijf aanraden.

  • Je kan de software koppelen aan je boekhoudpakket
  • Facturen worden automatisch verzonden
  • Klanten kunnen op verschillende manieren betalen
  • De factuur wordt aangepast aan jouw huisstijl
  • Ik bespaar veel tijd door de software te gebruiken