Vast mobiel integratie voor meer overzicht

Telefoneren doen we tegenwoordig vaker met de mobiele telefoon dan de vaste telefoon. Veel particulieren kiezen ervoor om thuis helemaal geen vaste aansluiting meer te nemen. Waarom zou je immers dubbel betalen als je alles kunt regelen met de mobiele telefoon. Daarnaast bellen we ook steeds minder, omdat we via WhatsApp, SMS, Messenger en andere berichtendiensten kunnen communiceren. De enige reden dat mensen vaak toch nog een vaste telefoonaansluiting hebben is omdat je bij KPN en Ziggo vaak alles-in-één pakketten kunt kopen. Je hebt dan televisie, internet en telefonie in één. Aangezien je internet en televisie wel nodig hebt, is dit vaak goedkoper dan twee aparte abonnementen voor televisie en internet. Dus om die reden accepteren mensen een vaste telefoonaansluiting. Het is een soort bonus, maar zoals gezegd is het lang niet altijd noodzakelijk. Op de werkplek is het een ander verhaal. Daar worden de zaken door de komst van de mobiele telefoon alleen maar complexer. Je hebt immers een vaste lijn waar je op kantoor gebruik van kunt maken. Maar Daarnaast hebben mensen ook hun eigen mobiel op zak. Verder kan het ook nog eens zo zijn dat werknemers een aparte mobiele werktelefoon hebben waar ze gebruik van maken. Als alle netwerken van alle telefoons door elkaar heen lopen, dan is het overzicht natuurlijk snel zoek. Het is dus zaak om orde in de chaos te scheppen. Dit kun je doen via vast mobiel integratie. Met vast mobiel integratie integreer je het mobiele netwerk met het vaste netwerk. Je kunt als werknemer dan op één en het hetzelfde netwerk bellen met je mobiele telefoon én de vaste telefoon. Je kunt meerdere telefoons aansluiten op hetzelfde netwerk zonder dat je daarmee het netwerk extra complex maakt. Als je dit doet, dan kun je binnen het netwerk ook nog eens gratis bellen. Dus werknemers kunnen zonder extra kosten met elkaar communiceren. Het maakt in deze gevallen ook niet uit of iemand mobiel belt of vast. Het maakt ook niet uit of iemand met een mobiele telefoon naar een vast toestel belt. Zolang het binnen het eigen netwerk valt, dan zijn er geen extra kosten. Dat is in een bedrijfssetting natuurlijk ideaal. Daarom is vast mobiel integratie een uitstekend idee voor zowel de werknemers als de werkgevers. Voor de werknemers wordt alles meteen een stuk overzichtelijker. Geen gedoe meer met meerdere telefoonnummers en je kunt veel makkelijker doorschakelen. Verder kun je zoals gezegd gratis communiceren binnen het netwerk. Voor de werkgevers keert het overzicht terug. Je kunt makkelijker controle uitoefenen door restricties in te voeren (niet meer bellen naar het buitenland of 0900 nummers) en je krijgt 1 overzichtelijke factuur.

Een uitstekende vast mobiel integratie via voicedata.nl

Mocht je kiezen voor vast mobiel integratie, dan kun je terecht op de website van voicedata.nl. Via deze site kun je direct een offerte aanvragen en je kunt ook meer informatie lezen over vast mobiel integratie. Het is dan ook een goede website om jezelf iets meer te oriënteren. Zo kun je bijvoorbeeld meer lezen over verschillende domeinen. Hierbij kun je denken aan:

  • SIM Only
  • DATA Only
  • Vast Mobiel
  • Machine2Machine

Heb je een vraag over vast mobiel integratie, dan kun je ook van de terugbelservice gebruik maken. Je kunt via de site een contactformulier invullen met je telefoonnummer. Vervolgens wordt je zo snel mogelijk teruggebeld.

Regel nu alles via voicedata.nl

Het is fijn om alles onder één dak te hebben. Dus daarom doe je er goed aan om vast mobiel integratie te regelen via Voicedata. Neem dus snel contact op en zorg ervoor dat je de orde op kantoor weer terugbrengt.