Uw salarisadministratie uitbesteden, is dat verstandig?

Bij actium.nl vinden wij het belangrijk dat uw boekhouding op orde is. Als u aan boekhouding denkt dan begint u misschien al wel te zuchten. Ook al komt er tegenwoordig nog maar vrij weinig papierwerk aan te pas, u hebt wel een uitgebreide kennis van diverse computersystemen voor nodig. Waardeloze websites zoals de site van de Belastingdienst gebruikt u om uw aangifte mee in te dienen en om uw toeslagen mee aan te vragen en het is dan nog maar de vraag of alles is goedgedaan. U gebruikt wellicht een programma om het loon en de gewerkte uren van uw personeel mee bij te houden. Een type software dat op de een of andere manier ook inzichtelijk is voor uw collega’s in een beschermde omgeving. Terwijl u weer geheel andere software gebruikt voor het bijhouden van bestellingen en de voorraad in uw magazijn. Wilt u daarom liever uw salarisadministratie uitbesteden aan een bedrijf dat zich uitsluitend bezig houdt met dergelijke administratieve zaken? Ga dan uw salarisadministratie uitbesteden aan Actium uit Alphen aan de Rijn. Bij ons werken administrateurs met een hart voor de zaak. We willen graag de belangen van uw bedrijf behartigen binnen de ruimte die u hen hebt gegeven. Het blijft immers ook uw administratie en het salarisadministratie uitbesteden zal daarom binnen scherpe lijnen gebeuren die we samen met u van te voren hebben opgesteld. Overigens kunt u niet enkel uw salarisadministratie uitbesteden aan Actium, wij zijn op het gebied van de administratie van alle markten thuis. Als u bijvoorbeeld hulp zoekt met betrekking tot het invullen van belastingtechnische documenten of omdat u wel wat hulp kunt gebruiken qua boekhouding gezien het feit dat u een starter bent, dan mag u vanzelfsprekend wederom op onze hulp rekenen!

Salarisadministratie uitbesteden bij Actium is voordelig

En dat is van groot belang want anders heeft het salarisadministratie uitbesteden geen nut. In het bedrijfsleven gaat het namelijk om geld en om tijd. Nu kunnen wij u wel beloven dat wanneer u uw salarisadministratie uitbesteden gaat u ten eerste geen dief van de portemonnee bent, ten tweede zal al het werk uiterst snel en overzichtelijk worden afgeleverd en ten derde houdt u tijd over voor andere belangrijke werkzaamheden binnen uw bedrijf. Naast het salarisadministratie uitbesteden kunnen we aldus diverse andere zaken voor u overnemen maar ook binnen dit type administratie hebt u de keuze om bepaalde zaken al dan niet uit handen te geven. U kunt daarbij denken aan:

  • Het bijhouden van het ziekteverzuim,
  • Het bijhouden van verlofdagen net als de vakantiedagen die ieder lid tot dusver heet opgenomen,
  • Spaarregelingen bijhouden en het opstellen van kostenoverzichten. Met die overzichten ziet u in een oogopslag hoeveel geld u per medewerkers maandelijks aan loon kwijt bent. wellicht kunt u hier en daar snijden maar het kan ook betekenen dat de kosten erg meevallen en dat het tijd is om extra personeel aan te nemen.

Als u uw salarisadministratie uitbesteden gaat aan een professioneel bedrijf dan hoeft u niet langer over te werken en dat is voor velen een droom die uitkomt.

Wacht niet langer maar maak vandaag nog een afspraak

Wacht niet langer met het salarisadministratie uitbesteden maar neem direct contact met ons op. U kunt al vanaf een medewerker tot maar liefst 500 medewerkers gebruik maken van onze services. Dat betekent dat eenmanszaken zoals zzp-bedrijfjes maar ook ieder bedrijf binnen de MKB in aanmerking komt om gebruik te maken van onze diensten. Kijk op Actium.nl en blijf op de hoogte van al onze diensten en like onze Facebookpagina om geen nieuwtje meer te missen.