Uw ex weigert toestemming voor de verhuizing te geven?

Wanneer mensen gaan scheiden en er zijn kinderen in het spel, betekent dit dat er heel veel zaken geregeld moeten worden. Ik kan dat als geen ander weten want ik heb net een zware echtscheiding achter de rug. Het is een grote ruzie geworden en dat was heel vervelend want ik merkte dat onze kinderen daar onder geleden hebben. Het was namelijk zo dat ik graag uit ons dorp wilde gaan, maar mijn ex weigert weigert toestemming voor de verhuizing te geven. Dat is heel vervelend want als mijn ex weiger toestemming voor de verhuizing te geven, dan zit ik toch vast. Als mijn ex namelijk niet instemt, dan moet ik dit op een andere manier moeten zien te regelen en dat kan heel veel voeten in de aarde hebben. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden zouden zijn, ik kon wel willen verhuizen maar als mijn ex weigert toestemming voord de verhuizing te geven, dan moet ik toch bekijken wat ik kan doen om toch naar een andere plaats te verkassen met de kinderen. Ik weet dat mijn ex geen enkel rationeel argument kan geven behalve dat hij mij gewoon dwars wil zitten. Hij is het namelijk niet eens met de scheiding omdat hij vindt dat hij niks gedaan heeft. Dat is ook precies mijn argument want hij heeft in die tien jaar dat wij getrouwd zijn werkelijk nooit iets gedaan om het leuk te houden. Daarom ben ik er nu helemaal klaar mee en ik ben dus van hem gescheiden. Nu zou ik graag willen verhuizen, maar mijn ex weigert toestemming voor de verhuizing te geven. Dat is uitermate vervelend want op deze manier kan ik dus niet mijn spullen pakken om naar mijn andere huis te gaan. Ik ben daarom gaan zoeken naar informatie over wat ik kon doen in deze situatie. Ik wilde er graag zeker van zijn dat ik het goed zou aanpakken en daarom ben ik maar even gaan googelen op ex weigert toestemming voor verhuizing te geven. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van Vervangende-Toemstemming-Zaken.nl kon gaan kijken. Deze site heeft heel veel handige tips en adviezen voor mensen in eenzelfde positie als die van mij. 

Ik wil wel, maar mijn ex weigert toestemming voor de verhuizing te geven 

Ik wil wel graag verkassen, maar mijn ex weigert toestemming voor de verhuizing te geven. Dat is uitermate vervelend want ik moet mij nu in heel veel bochten wringen om gewoon te kunnen doen wat ik moet doen. Ik ben daarom blij dat ik de site van vervangende-toestemming-zaken.nl gevonden heb want dankzij deze site weet ik precies wat de mogelijkheden zijn. Ik kan u deze site daarom ook van harte aanbevelen als u ook in een dergelijke situatie zit. 

Deze site heeft mij heel veel verder geholpen 

Ik heb inmiddels de juiste procedures opgestart waarmee ik mijn ex hopelijk kan passeren. Ik kan u daarom aanraden om:

  • Even naar de site van vervangende-toestemming-zaken.nl te gaan kijken 
  • Te lezen wat u op deze site aan adviezen kunt vinden 
  • Advies op te nemen met een expert

Kijk vandaag nog even op deze handige site.