U zoekt een reseller hosting partij?

Stel, je start een nieuw bedrijf. Daar hoort natuurlijk een nieuwe website bij, en voor deze website heb je een reseller hosting partij nodig, waarbij je je domeinnaam kunt onderbrengen. webruimtehosting.nl is zo’n partij. Daar hebben ze drie verschillende hosting-pakketten beschikbaar, waarmee je direct van start kunt met het (laten) bouwen van je website. Deze reseller hosting partij biedt zijn pakketten altijd inclusief een aantal extra’s, die er voornamelijk voor zorgen dat jouw website voor klanten veilig is om te bezoeken. Je krijgt namelijk, welk pakket je ook kiest, gratis de benodigde SSL certificaten van Let’s Encrypt. Daarmee is je website niet alleen goed beveiligd, maar het levert je ook nog andere voordelen op. Een website met een SSL certificaat scoort namelijk doorgaans beter in google. Dit is heel logisch, want google geeft er uiteraard de voorkeur aan om zoveel mogelijk ‘veilige websites’ in hun zoekresultaten te tonen.webruimtehosting.nl is een reseller hosting partij die jou bij elk pakket gratis het benodigde SSL certificaat cadeau doet. Geen verrassingen of bijkomende kosten dus wanneer je bij hen je hosting onderbrengt.

Zelf reseller van hosting worden

webruimtehosting.nl biedt jou als ondernemer ook de mogelijkheid om zelf reseller van hosting te worden. Ben je bijvoorbeeld een webdeveloper en vind je het prettig om jouw klanten een totaalpakket te kunnen bieden? Dan kun je bij webruimtehosting.nl een reseller hosting pakket aanvragen. Ze bieden jou daarvoor drie opties. Welke het beste bij je past heeft te maken met het aantal klanten (accounts) dat je wilt onderbrengen. De drie pakketten zijn als volgt:

  • Reseller mini: Voor 50 accounts
  • Reseller extra: Voor 200 accounts
  • Reseller Groot: Voor 500 accounts

Mocht je bedrijf heel groot zijn en je wilt meer dan 500 klanten (accounts) kunnen toevoegen, neem dan even contact op met de klantenservice van webruimtehosting.nl. Dan helpen ze je uiteraard graag verder met een passende aanbieding voor hetgeen je nodig hebt. 

De voordelen van reseller hosting worden

Als je voor klanten een aantal websites beheert, dan is het fijn als je zelf toegang hebt tot de back-end van deze sites. Het is heel onhandig als elke klant bij een andere aanbieder zit, want daardoor zul je steeds als je updates moet uitvoeren of wijzigingen wilt aanbrengen ergens anders moeten inloggen, met andere inloggegevens. Als je via webruimtehosting.nl reseller van hosting wordt is dat niet meer nodig. Je brengt al je klanten onder bij dezelfde aanbieder, en houdt zelf het overzicht. Als je wijzigingen moet aanbrengen of updates wilt uitvoeren dan kun je gemakkelijk switchen tussen de verschillende websites van al jouw klanten. Dit levert je veel tijdwinst op en simpelweg meer gemak. Baal jij ook van de grote verscheidenheid aan hosting partijen waar jouw klanten hun website hebben ondergebracht? Word dan reseller van hosting via webruimtehosting.nl, en krijg de hosting van al jouw klanten gezamenlijk te zien  op één pagina. Het wordt je op deze manier een stuk makkelijker gemaakt om al deze verschillende website te beheren en ze te updaten, iets wat normaal gesproken heel veel tijd in beslag kan nemen. Twijfel dus niet langer en neem contact op met webruimtehosting.nl voor het aanvragen van je eigen reseller account.