Therapeut Tilburg; kies voor Shanti Healing

Welkom bij energetische-healing.nl waar je terecht kunt voor alternatieve therapie van een therapeut in Tilburg. Waar hebben we het precies over als we het hebben over energetische therapie van een therapeut in Tilburg? De reguliere wetenschap werkt op een hele praktische manier behandelt fysieke klachten vaak op basis van symptomen. Het kijkt doorgaans niet naar het lichaam als geheel. Dat doet de therapeut in Tilburg van Shanti Healing wel. Met de therapeut van Shanti Healing kies je voor een alternatieve energetische therapie die de dieper liggende oorzaken van jouw fysieke en mentale problemen aanpakt. Ik noem deze in een adem, omdat het lichaam en de geest samenwerken. Jouw gezondheid is een samenspel van elementen en die moeten allemaal met elkaar communiceren en in balans zijn. Ons energetische lichaam, onze energie, moet goed door ons lichaam kunnen stromen, maar in onze westerse maatschappij die erg rationeel is ingericht, hebben we vaak te maken met energetische blokkades die de therapeut in Tilburg op kan heffen. De therapeut in Tilburg kijkt namelijk namelijk met een holistische blik naar de mens. Zij weet dat het lichaam, de geest samenwerken. Met welke klachten kun je terecht bij de therapeut in Tilburg:

  • Ben je regelmatig heel erg moe en weet je eigenlijk niet hoe dat komt?
  • Voel je je emotioneel geblokkeerd en afgesneden van de realiteit?
  • Loop je tegen de grenzen van de reguliere wetenschap aan met je klachten? 

Mocht je je herkennen in deze klachten of situaties, reik dan eens uit naar de therapeut in Tilburg die op een dieper niveau naar je klachten kijkt.

Therapeut in Tilburg hielp bij van mijn moeheid af

“Ik ben Janneke en ik had al jaren last van moeheid. Toen ik uitreikte naar de therapeut in Tilburg, kwam daar na vele jaren pas verandering in. De therapeut in Tilburg ging aan de slag met mijn moeheidklachten en dat veranderde werkelijk mijn leven. De hele dag maar moe zijn, daar is echt niets aan. Ik had er al zo vele jaren last van, dat ik eigenlijk helemaal niet meer wist hoe ik me normaal voelen. Ik kon me nog wel herinneren dat ik ooit energie had en niet iedere middag even moest gaan liggen, maar was nadat ik aan de slag ging met de therapeut in Tilburg ontdekte hoe zeer de moeheid mijn leven beheerste en ook, hoe ik was gaan leren leven met moeheid. De therapeut in Tilburg herinnerde mij eraan dat moe zijn geen normale staat van zijn is, en dat ik met die tergende moeheid absoluut geen genoegen hoefde te nemen. Dat was echt een enorme verandering in mijn leven.” 

Energie

Een ander punt waar ik me helemaal niet bewust van was, was het feit dat ik een energetisch lichaam heb, en dat ik energie heb waar ik mee kan werken en uit kan putten. Door verschillende energetische blokkades in mijn lichaam, voelde ik mijn energie niet meer stromen en dat leidde tot een constant moe gevoel. Dat was eigenlijk heel snel weg toen ik aan de slag ging met de therapeut. Ik kan dan ook iedereen aanraden die rondloopt met klachten zoals moeheid, maar ook met andere klachten zoals hoofdpijn en andere onverklaarbare klachten, om contact op te nemen met Shanti Healing. Bij deze therapeut kun je de stappen maken naar een gezonder leven waarin je meer energie hebt om de dingen te doen die je wilt doen. Kijk eens op de website voor meer informatie en neem meteen even contact op om een afspraak te maken met de therapeut.