T-shirt bedrukken

Ga aan de slag met t-shirt bedrukken via Drukwerkdeal.nl. Heb je een goed idee voor een shirt? Of wil je t-shirts bedrukken voor een speciaal evenement of gelegenheid? Of gewoon om in huis te hebben voor jouw organisatie? Voor alle gelegenheden biedt Drukwerkdeal.nl modellen en druktechnieken voor het bedrukken van t-shirts. Je hebt zelfs de keuze uit verschillende typen. Niet alleen de standaard pasvormen, maar ook iets strakkere modernere uitvoeringen. Mocht dit beter aansluiten bij de uitstraling van jouw evenement, dan kies je dit type model. Geen een lichaam is hetzelfde, indien nodig bestel je een assortiment aan uitvoeringen. Dan kan het wel zijn dat je voor t-shirt modellen meerdere bestellingen moet doorgeven, maar dat is voor t-shirts bedrukken heel snel gedaan. Zeker als je de eerste samenstelling hebt ingevuld, dan gaan de volgende bestellingen nog sneller. In je account pak je de eerdere bestelling voor t-shirt bedrukken erbij en op basis daarvan geef je de volgende bestellingen door. Er is zoveel verscheidenheid voor t-shirts bedrukken mogelijk bij Drukwerkdeal.nl, dus het maken van verschillende bestellingen zal erg aantrekkelijk zijn. Binnen vijf werkdagen heb jij jouw assortiment in huis. Zoek gauw de ideale shirts bij elkaar waarmee Drukwerkdeal.nl aan de slag kan gaan.

T-shirts bedrukken, in alle vormen en materialen

De materialen voor t-shirts bedrukken zijn net zo verrassend. Wanneer je een keuze hebt gemaakt tussen de Basic shirts en de Fashion shirts, zie je direct welke uitvoeringen daarin beschikbaar zijn. De namen zeggen al veel. Zo heb je het promotie-model. Ideaal om uit te delen op beurzen en evenementen. Dit model is ook licht van materiaal en dus niet zwaar om te dragen. Andere modellen die verkrijgbaar zijn voor t-shirt bedrukken in het basic model zijn:

  • Standaard
  • Comfort
  • Premium
  • Basic
  • Luxe
  • Slim fit

De premium en basic modellen zijn ook verkrijgbaar met lange mouwen (longsleeve). Voor de wat koudere dagen zijn deze geschikt voor t-shirts bedrukken. Na het kiezen van het model, bekijk je wel op welke plek het t-shirt bedrukken moet plaatsvinden, of oftewel het drukgebied. Kleine logo’s of namen druk je vaak af op de borst links. Voor grote evenementen en de daarbij behorende ontwerpen wordt vaak de achterkant bedrukt. Een combinatie voor t-shirt bedrukken is ook mogelijk: een logo op de borst links en een grote afbeelding of ontwerp op de achterkant. Andere variaties voor t-shirts bedrukken zijn alleen de voorzijde en de voor- en achterzijde.

Kleurrijke t-shirts

Bestel een assortiment aan kleuren of kies een kleur om jouw kleurrijke ontwerp op af te drukken of t-shirt bedrukken. Aan kleur hoeft het bij Drukwerkdeal.nl niet te ontbreken. Per model zijn verschillende kleuren verkrijgbaar zoals groen, geel, rood en koningsblauw. Zelfs paars zit in de collectie. Ga je liever voor de basiskleuren voor t-shirts bedrukken dan kies je tussen wit, zwart of antraciet. Dit is met name geschikt als je een erg kleurrijk ontwerp hebt die zeker moet opvallen. Hiervoor kies je de full color druktechniek om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp zo goed mogelijk wordt afgedrukt. Na het vooraf mengen van de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) wordt de afbeelding van jouw ontwerp afgedrukt bij het t-shirt bedrukken. Wil je alleen een logo op de borst links op de voorzijde laten afdrukken, dan is een opvallende kleur voor de t-shirts bedrukken een goede keuze. Met name een kleur die aansluit bij de huisstijl. Voor alleen het afdrukken van het logo wordt de Pantone Matching System (PMS) toegepast bij t-shirt bedrukken. Drukwerkdeal.nl geeft de keuze uit 1 tot 4 PMS kleuren. Kom je er niet uit welke druktechniek geschikt is? Vraag dan deskundig advies van Drukwerkdeal.nl via de chat of telefoon.