Rondreis Peru online boeken

Voor wie eens wat anders wil dan vakantie vieren aan de Spaanse of Franse kust is daar nu de fantastische rondreis in Peru van atacama. Voor veel mensen is dit een belevenis die ze de rest van hun leven niet meer zullen vergeten. Peru is werkelijk waar een prachtig mooi land en diens natuur is overweldigend mooi en divers. Peru is een land dat vooral op het gebied van cultuur heel veel te bieden heeft. Denk maar eens aan de volgende bezienswaardigheden:

  • Machu Picchu
  • Nazca en Titicaca
  • Chan can
  • De sites van Chavin de Huantar
  • De Toetanchamon van Zuid-Amerika
  • Het graf van de heer van Sipan

Al deze plekken kun je bezoeken middels een rondreis door Peru van atacama. Op hun website vind je alvast een schat aan informatie over dit prachtige land, en als je echt interesse hebt dan heeft google je ook veel te vertellen over Peru en zijn bezienswaardigheden. Een van de meest bekende hoogtepunten van Peru (naast bovenstaand lijstje uiteraard) is de Regenboogberg in de Cordillera Vilcanota. Dit is een gebergte dat bestaat uit allerlei lagen gekleurd gesteente. Al deze kleuren naast elkaar maken het een plaatje om te zien en als je een rondreis door Peru maakt kun je deze berg eigenlijk niet missen. Het is simpelweg zonde om hem over te slaan want iedereen staat verstelt van de prachtige kleuren die moeder natuur op deze berg bij elkaar bracht. Vergeet dus vooral je camera niet als je erheen gaat!

Peru is ontzettend fotogeniek

Als je met atacama een rondreis door Peru gaat maken dan is je camera echt je beste vriend. Foto’s maken in Peru is super tof, want het land is vreselijk fotogeniek. Dit komt voornamelijk door de veelzijdigheid aan kleuren die je zowel in de natuur als in het straatbeeld tegenkomt. De vele mooie patronen die je in stoffen en kleding zult zien zijn een lust voor het oog en laten zich gemakkelijk vastleggen met de camera. Nee, tijdens je rondreis in Peru is het niet moeilijk om mooie foto’s te maken, schoonheid is werkelijk overal. Of je nu een dagje de natuur ingaat of een van de grotere steden verkent, zoals Cuzco, Arequipa en Lima, jouw camera is de hele dag je beste vriend. 

Individuele rondreis in Peru boeken

Natuurlijk kun je bij atacama terecht als je voor meerdere mensen een rondreis door Peru wilt boeken, maar ook als je liever in je eentje op reis gaat hebben ze diverse opties. Je kunt zowel helemaal in je eentje de reis door Peru gaan maken, als aansluiten bij een groep mensen die je van tevoren niet kent. Dit is wel afhankelijk van het aantal aanmeldingen dus je kunt het beste even contact opnemen met een medewerker van atacama om te kijken wat je mogelijkheden zijn. Sowieso vinden ze het leuk als je contact zoekt, want dan kunnen ze je gelijk alles vertellen over dit prachtige land en waarom deze rondreis zo de moeite waars is. atacama heeft jarenlange ervaring met het organiseren van reizen in Zuid-Amerika en maakt gebruik van vele lokale contacten. Precies om die reden weten ze er zoveel vanaf en zijn ze dè aangewezen reisorganisatie voor een rondreis in Peru. 

https://atacama.be/