Relatiegeschenken met logo bestellen

Dit jaar heb ik een erg goed jaar gehad met mijn bedrijf. De afgelopen jaren waren moeilijk en haalden wij slechts een bescheiden winst, maar dit jaar gaat erg goed. Dit kwam mede door de hulp van een aantal leveranciers en diverse klanten. Ik wilde deze leveranciers en klanten graag bedanken door ze relatiegeschenken met logo te geven. Ik was de afgelopen paar jaar niet tevreden over hoe het met het bedrijf ging, we maakten gelukkig wel winst, maar ik wist dat we veel beter konden. Ik merkte dat veel van onze klanten naar concurrenten gingen, omdat zij konden leveren voor lagere prijzen. Ik besloot om in gesprek te gaan met een aantal van mijn leveranciers en kon een betere prijs krijgen als ik grotere aantallen zou bestellen. Hier was ik erg blij mee, maar daardoor moest ik wel meer verkopen aan mijn klanten. Ik dacht dat dit zou lukken door de lagere prijzen en nam contact op met diverse klanten. Diverse oude klanten kon ik terugkrijgen door de lagere prijzen en bestaande klanten waren ook erg blij met een prijsverlaging. Ik kreeg door de lagere prijs veel meer bestellingen en kon hierdoor meer omzet en winst maken. Het leek mij een goed idee om de klanten en leveranciers te bedanken voor dit goede jaar. Ik wilde ze graag relatiegeschenken met het logo van mijn bedrijf sturen. Ik wilde ze het liefste iets sturen waar ze wat aan zouden hebben. Door relatiegeschenken met mijn logo te sturen, zouden ze altijd weten dat het van mijn bedrijf kwam. Ik had van te voren aan een aantal artikelen gedacht die leuk zouden zijn om te geven. Als ik deze artikelen voor een goede prijs kon kopen, dan wilde ik ze graag bestellen.

Relatiegeschenken met logo gekocht bij De Reklameshop.nl

Ik zocht online naar bedrijven waar ik relatiegeschenken met logo kon bestellen. Voor mij was het belangrijk dat ik goede kwaliteit geschenken kon kopen en voor een goede prijs. Ik wilde heb niet erg veel klanten en leveranciers, daarom wilde ik kleine aantallen bestellen, ongeveer 100 stuks. Daarnaast was het ook belangrijk voor mij dat mijn logo met een goede kwaliteit zou worden gedrukt op de producten. Ik vond een aantal bedrijven waar ik relatiegeschenken met logo kon bestellen. Helaas voldeed niet elk bedrijf aan mijn wensen. Bij een aantal bedrijven was ik niet tevreden over de kwaliteit van de producten, of was het niet mogelijk om kleine aantallen te bestellen. Ik besloot uiteindelijk om de relatiegeschenken met logo te bestellen bij Reklameshop.nl. Op hun website dereklameshop.nl zag ik dat ze een erg groot aanbod aan artikelen hadden. Ik zag veel mooie artikelen die ik zelf ook graag zou willen ontvangen. Ik kon de artikelen bestellen in lage aantallen voor een goede prijs. Ik zocht een aantal artikelen uit die ik geschikt vond en nam contact op met het bedrijf. Het was mogelijk om eerst een proefartikel te ontvangen met mijn logo, zodat ik de kwaliteit van de artikelen en mijn logo kon zien. Ik was hier erg blij mee en plaatsen de bestelling van relatiegeschenken met logo.

Mooie geschenken

Twee weken geleden stuurde ik de relatiegeschenken naar mijn klanten en leveranciers. Ik kreeg erg veel positieve reacties. De klanten vonden het erg mooie geschenken en waren er erg blij mee, vooral omdat ze ook bruikbaar zijn. Voor relatiegeschenken met logo kan ik Reklameshop aanraden.

  • Ze hebben een groot aanbod
  • Mogelijk om kleine aantallen te bestellen
  • Goede kwaliteit artikelen
  • Een goede prijs
  • Logo werd goed bedrukt
  • Klanten waren erg dankbaar