Profiteer van professionele Engelse les bij Masterclass English

Je spreekt nog geen goed Engels als je je verstaanbaar kunt maken. Als je de middelbare school hebt afgerond met een goed cijfer op Engels, dan maakt dat je nog niet meteen een expert op het gebied van deze taal. Je bezit als het ware een soort basiskennis die je vervolgens via ervaring, oefenen en verbetering kunt perfectioneren. Iemand die net zijn rijbewijs heeft gehaald is nog geen volleerd bestuurder. Maar als de persoon in kwestie dagelijks in zijn auto rijdt, dan worden zijn vaardigheden en intuïties alsmaar beter en kan hij zijn basiskennis uitbreiden tot een expertise. Het is met de beheersing van een taal natuurlijk niet anders. De meeste mensen, vooral in Nederland, spreken een aardig woordje Engels, maar dat betekent zeker niet dat ze de taal vloeiend beheersen. Je hebt allerlei nuances binnen een taal die maken dat je je thuis voelt in een taal. Als je in je hoofd nog altijd bezig bent met vertalen, dan heb je nog geen gevoel voor deze nuances. Zodra je door veel spreken en schrijven niet langer teert op de vertaling in je hoofd, dan begint een taal echt te leven. Je kunt er dan ook optimaal gebruik van maken. Je kunt accenten leggen, gezegdes gebruiken, sarcasme of ironie toepassen, emoties in je woorden leggen, et cetera. Dat lukt allemaal een stuk minder als je enkel beschikt over de meest rudimentaire basiskennis. Met professionele Engelse les kun je deze basiskennis dus verder ontwikkelen. Daardoor leer je de taal echt beheersen en gebruiken. Dat is handig als je veel gebruikt maakt van deze taal. Het mooie aan Engelse les op gevorderd niveau is ook dat je voorkomt dat je jezelf verkeerde vaardigheden aanleert. Via series op tv kun je bewust of onbewust verkeerde woorden overnemen en toepassen. Je uitspraak kan beïnvloed worden door een specifiek accent dat niet echt Engels is of eerder een Engels dialect. Dat zijn zaken die je vaak liever wil voorkomen. Via Engelse les kun je dat oplossen door het meteen goed te leren en daarna ook goed in de praktijk te brengen. Hoe eerder je daarmee begint hoe beter, want het kost immers tijd om bepaalde fouten in je uitspraak eerst af te leren. Daarom is Engelse les voor iemand die werkzaam is in de internationale zakenwereld of aan een universiteit met veel internationale studenten vaak zeer welkom. Kijk daarom snel eens op de site van masterclassenglish.com voor meer informatie over Engelse les. 

De verschillende soorten Engelse les van Masterclass English

Het kan natuurlijk niet zo zijn dat er maar 1 soort Engelse les wordt aangeboden. Iedereen heeft een ander niveau en andere wensen op het gebied van Engelse les. Daar komt bij dat 1 specifieke setting niet zonder meer werkt voor iedereen. Daarom heb je bij Masterclass English in ieder geval de volgende mogelijkheden: 

  • Privé lessen
  • Groepslessen
  • zomercursussen
  • Incompany cursussen

Meld je aan voor 1 van de cursussen

Je vindt op de site ook meteen een overzicht van de cursussen en de datums waarop ze starten. Je kunt dus ook meteen aanmelden voor een cursus die in je schema past.