Op zoek naar sluban speelgoed?

sluban is het alternatief voor LEGO. Dit van oorsprong Chinese bedrijf profiteerde in 2010 van het feit dat het patent op LEGO afliep. sluban is sindsdien 1 van de enige echte concurrenten van de Deense grootmacht. Andere bedrijven is het niet gelukt om de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak van LEGO te kunnen evenaren. Kijk voor meer informatie op hetspeelgoedpaleis

Alles over sluban

sluban is een speelgoedmerk met bouwstenen die perfect passen op andere merken bouwstenen. sluban bouwstenen vallen op door hun voordelige prijzen en unieke sets. Nieuwe sets worden regelmatig ontwikkeld naast het al ontzettend grote assortiment. sluban is gestart in 2004 en op dit moment wereldwijd verkrijgbaar. Speelgoed voor kinderen moet uiteraard aan allerlei strenge veiligheidsnormen voldoen. sluban heeft deze kwaliteitseisen hoog in het vaandel staan en alle producten zijn dan ook CE, ROHS en ISO 9001:2008 gecertificeerd. Sinds 2009 is sluban Europe de importeur van sluban in Europa en het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Vanaf hier worden alle sluban winkels bevoorraad. sluban heeft een aantal series die gemakkelijk zijn op te delen in concepten. Het is dus niet per se nodig om de complete reeks van dozen te presenteren. Door de ervaring van sluban met het indelen van winkels bieden ze een goed concept op iedere doelgroep. Spelen met sluban is naast leuk ook educatief. Zo bevordert het de hand-oog coördinatie bij kinderen en worden ze gestimuleerd hun fantasie te gebruiken. 

Wat zijn de verschillen tussen sluban en LEGO?

sluban en LEGO lijken ontzettend veel op elkaar. Jarenlang had de Deense ontwikkelaar van LEGO het alleenrecht op de productie van de populaire bouwsteentjes en poppetjes, maar een aantal jaar geleden kwam daar verandering in. De twee merken lijken zelfs zo veel op elkaar, dat ze naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor is het mogelijk de twee merken te combineren. Er zijn echter twee verschillen:

  • sluban‘s lagere prijs
  • Grootte van het assortiment

Vooral de prijs is een belangrijk verschil. In sommige gevallen is een bouwpakket van sluban 50% tot 75% goedkoper dan een bouwpakket van de originele LEGO. 

Aangezien sluban steeds populairder wordt in Nederland lijdt dit tot een trage prijsstijging. Met name in winkels wordt het steeds ietsje duurder. Hierom is het verstandig om eerst goed te kijken waar het het goedkoopst is. Bij hetspeelgoedpaleis.com weet u zeker dat u nooit te veel betaald. Hier houden ze de standaard prijzen laag, en zijn er zelfs nog aanbiedingen. Ze bieden zelfs winkelwagenkorting. Dit houdt in dat grotere bestellingen, dus veel producten tegelijk, zal zorgen voor een extra korting. 

Het mooie assortiment van sluban is erg aantrekkelijk. Voor meisjes is namelijk de Girls Dreams erg populair, en voor jongens de legermodellen. Bij hetspeelgoedpaleis bieden ze ontzettend veel verschillende modellen uit het assortiment van sluban aan:

  • sluban Army
  • sluban Town
  • sluban Girls Dreams
  • sluban Luchtvaart
  • sluban Marine en Boten
  • sluban Formula
  • sluban Space
  • sluban Legend Warriors

Zoals je ziet is er ontzettend veel sluban in de verkoop, en dit is nog niet eens alles van sluban

Bij speelgoedpaleis.com kunt u dus terecht voor de sluban die u zoekt, en het is zelfs te combineren met LEGO.