Op zoek naar lakstempels?

Je kunt online lakstempels kopen bij Stempelspuntnl. Zij verkopen deze stempels via hun webshop. Je vindt de webshop via de volgende link: stempels.nl. Vroeger zag je het vaker dan tegenwoordig: lakstempels. Als je meedeed aan een wandeltocht dan kreeg je soms bij de start, maar zeker bij de finish een stempel. Bij de paspoortcontrole gebeurt het natuurlijk nog steeds. Ook in het uitgaansleven kom je de stempels weer tegen. Gelukkig zien ze in dat zo’n zwarte stempel op je hand niet erg chique staat. Daarom zijn er zelfs al glow-in-the-dark stempels. Deze zie je niet als er geen licht op schijnt. Gelukkig maar, want het is een beetje gênant om ‘s maandags op je werk te komen met een stempel op je hand. Ook post werd vaak bestempeld. Tegenwoordig gaat dit vaak digitaal. Toch zijn er verschillende redenen dat mensen nog op zoek zijn naar lakstempels. Ik heb deze besteld bij Stempelspuntnl. In dit artikel zal ik jullie meer vertellen over de organisatie, de mogelijkheden en mijn ervaring met de organisatie.

Lakstempels bij Stempelpuntnl

Stempelpuntnl zit gevestigd in Amsterdam. De organisatie heeft al veel ervaring met het ontwikkelen en verkopen van stempels, zo ook de lakstempels. Bij Stempelpuntnl kun je terecht voor verschillende soorten stempels. Hierbij kun je denken aan bedrijfsstempels, kantoorstempels, brandstempels, maar ook badges, brandpennen, lakstempels, blinddrukstempels, slagstempels, hobbystempels, leerstempels, stempelkussens, stempelinkten, schuifborden, opwaartse stempels, scheepsbellen, labels en kaartjes, sjablonen, zegeltangen, oogjesapparaten, kalligrafiepennen en controletangen. Ik keek op de website omdat ik slechts op zoek was naar lakstempels. Ik werk op de P&O afdeling van een gemeente. Hier hebben ze al zo’n stempel, maar deze is zo oud dat het nog weinig inkt achterlaat. Daarom kreeg ik de taak om een nieuwe, soortgelijke stempel te zoeken. Ook is het logo van de organisatie een beetje veranderd. De organisatie zou graag een stempel willen waarin het huidige logo te zien is. Ik las op de site van Stempelpuntnl dat je hier de mogelijkheid hebt om zelf je stempel samen te stellen. Precies waar ik naar op zoek was! Het staat erg professioneel om een stempel van je eigen bedrijf te hebben. De gemeente is een ambtelijke organisatie en hier gaat alles nog op de formele manier. Dat is ook een verplichting die hangt aan het integriteitsprincipe van een overheidsinstantie. Bij het kiezen van de lakstempels van Stempelpuntnl moet je over een aantal zaken nadenken. Uiteraard de kleur van de inkt, het soort logo, de grootte van de stempel. Er worden verschillende soort stempels aangeboden voor verschillende prijzen.

Mijn ervaring met Stempelpuntnl

Ik had een prettige eerste ervaring met de organisatie in kwestie. Ik koos voor “lakstempel rond 25 mm eigen logo”. Deze stempel kost €56,93. Het ontwerpen van de stempel vond ik nog het allerleukste. Ik heb de naam van de gemeente er in verwerkt en ook het symbool van de gemeente. Zo is het voor iedereen herkenbaar. De lakstempels van Stempelpuntnl zijn van goede kwaliteit en voor een voordelige prijs verkrijgbaar. Mocht je nou ook interesse hebben in lakstempels? Neem dan contact op met de organisatie als je vragen hebt over de mogelijkheden.

  • Telefonisch via het volgende nummer: +310206145619
  • Per e-mail via het volgende adres: info@stempels.nl