Op zoek naar een vergaderruimte in Utrecht?

Stel, je hebt een eigen bedrijf en je moet af en toe vergaderen met je werknemers maar het grootste deel van hen werkt online. Je hebt geen ruimte beschikbaar waar je met zijn allen kunt zitten, en moet deze dus huren. Een vergaderruimte in Utrecht is dan je beste optie, want dit ligt heel centraal in Nederland en is dus voor iedereen goed bereikbaar. Een vergaderruimte in Utrecht huur je het beste bij Learn Wise. Daar beschikken ze over een groot gebouw met super veel lokalen, welke ingericht zijn om gebruikt te worden als bijvoorbeeld:

  • Vergaderruimte
  • Klaslokaal
  • Cursusruimte

De ruimte zijn bovendien heel flexibel in te delen. Jij hebt misschien een grote vergaderruimte in het midden van de ruimte nodig met een stuk of 12 stoelen eromheen. Andere mensen hebben een cursuslokaal nodig voor maar liefst 20 cursisten. Dit is allemaal mogelijk bij Learn Wise. In overleg beslis je de door jou gewenste indeling van het lokaal, en elke keer dat je daar komt hebben ze er bij LearnWise al voor gezorgd dat het precies zo is ingedeeld, handig! Je hoeft dus nooit zelf te schuiven met meubels, maar kunt gewoon direct aanschuiven en beginnen met vergaderen. Net als wanneer je een cursus geeft, en daarvoor die vergaderruimte in Utrecht nodig hebt. De tafeltjes worden dan in een klassikale opstelling neergezet, zodat iedereen jou goed kan zien en de les kan volgen.

Op zoek naar een vergaderruimte in Utrecht?

Vergaderruimte in Utrecht inclusief restaurant

Bij Learn Wise bieden ze je nog veel meer service dan enkel die fine vergaderruimte in Utrecht. In hetzelfde gebouw zit namelijk een een gezellig restaurant gevestigd, dat plek biedt aan meer dan 80 mensen, en je kunt er dus altijd aanschuiven voor een lekkere lunch, borrel of diner. Dit kan zowel vóór als na de vergadering, en als je weinig tijd hebt hoef je in ieder geval niet meer druk te maken over het thuis bereiden van eten om mee te nemen. Ook een gezellige borrel met je collega’s is bij LearnWise een optie. En dat is een hele prettige manier om die serieuze vergadering af te sluiten, niet? Vanuit die vergaderruimte in Utrecht loop je zo richting het sfeervolle restaurant waar je met zijn allen nog een drankje kunt doen, om daarna weer verder online te werken.

De opties voor lokaalverhuur bij Learnwise

Je kunt zowel bij Learnwise terecht voor die vergaderruimte in Utrecht als voor lokaalverhuur, voor als je bijvoorbeeld een cursus geeft. De lokalen kunnen precies ingedeeld worden zoals jij dat graag wilt, met het aantal tafeltjes dat matcht met het aantal cursisten dat je verwacht. Bij Learnwise beschikken ze over maar liefst 5 zogeheten technische lokalen. Deze hebben allemaal tot 16 werkplekken met PC’s. Deze PC’s zijn kant en klaar voor gebruik en hoef je enkel nog aan te zetten. Desgewenst kunnen ze zelfs zorgen dat er de benodigde programma’s op worden geïnstalleerd die jouw cursisten nodig hebben. Naast deze technische lokalen (die je ook als vergaderruimte in Utrecht kunt gebruiken) hebben ze ook twee vaardigheidslokalen. Deze hebben tot 25 plekken met desgewenst laptops bijgeleverd. Voor die laptops geldt hetzelfde als bij de PC’s. Ze zijn kant en klaar voor gebruik, en je kunt dus direct starten met je les of vergadering. Neem voor meer informatie over deze lokaalverhuur in Utrecht even contact op met LearnWise en bespreek alle mogelijkheden.