Op zoek naar een selfie stick?

Tegenwoordig maakt iedereen wel eens een ‘selfie’. Een handig hulpmiddel is dan een selfie stick waar een camera op kan worden bevestigd zodat er een zelfportret kan worden gemaakt. Met een selfie stick is dan gelijk het probleem dat niet iedereen op de foto past makkelijk opgelost. 123megastore   beschikt over verschillende soorten selfie sticks. 

Waarom een selfie stick?

Met een selfie stick kan er gemakkelijk een selfie gemaakt worden oftewel een zelfportret. Erg handig als je dus een foto van jezelf of van een groep wil maken. Aan de stick kunnen verschillende apparaten zoals een telefoon, camera of GoPro bevestigd kan worden. De selfie stick is verlengbaar waardoor de gewenste afstand goed afgesteld kan worden. Het is een soort verlengstuk van je arm. 

Welke sticks zijn er?

Een aantal sticks kunnen met een kabel verbonden worden aan je telefoon of camera zodat je via een knop op de selfie stick een foto kunt nemen. Nog makkelijker zijn de sticks met bluetooth-afstandsbediening. Deze zijn erg populair omdat hierbij geen kabel nodig is en er automatisch verbinding met je telefoon wordt gemaakt. Dit kost dus minder tijd dan een selfie stick met kabel. Nieuw toegevoegd aan het assortiment zijn de Tripod sticks. Hierbij kan de stick ook gebruikt worden als statief. Erg handig want zo heb je dus twee in één. Je kunt het statief nu makkelijk neerzetten waardoor je je handen vrij hebt en nog leukere foto’s kunt maken. Deze stok werkt ook met bluetooth en is dus eigenlijk een luxe uitvoeren van de selfie stick met bluetooth. Elke stick is voorzien van een handvat met goede grip waardoor de stick makkelijk vast te houden is en het stuk waar de telefoon in vast wordt gezet is voorzien van antislip materiaal. 

123megastore.nl heeft verschillende selfie stokken in het assortiment:

  • Selfie sticks met bluetooth-afstandsbediening
  • Tripod selfie sticks
  • Oplaadbare tripod selfie sticks

Het grote voordeel van de bovengenoemde sticks is dat ze allemaal gebruik maken van bluetooth. Geen gedoe met kabeltjes dus. 

Waar kan ik het uiteindelijk voor gebruiken?

Een selfie stick is erg compact en licht van gewicht waardoor de stick makkelijk mee te nemen is. Vooral wanneer je een dagje weg gaat of op vakantie gaat is het ideaal om de stick mee te nemen, zo kun je mooie herinneringen vast leggen. De stick kan ook gebruikt worden op de skipistes of voor het volgen. Maar ook wanneer er groepsfoto’s gemaakt moeten worden is de selfie stick een handig hulpmiddel omdat de stick uitgerekt kan worden zodat iedereen op de foto past en het in de gewenste hoek kan worden gedraaid. Bij 123megastore.nl is er een verschillend aanbod aan sticks in verschillende prijsklassen. Voor iedereen is er dus een goede stick te vinden. Daarnaast zijn alle sticks van goede kwaliteit en voor 20:00 besteld is morgen in huis!

Contact

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via Whatsapp (+31684100919), mail (info@123megastore.nl) of bel ons op 017 4271 928. Wij proberen zo spoedig mogelijk het bericht te beantwoorden. Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste producten.