Ontdek de expertise van de hypnotherapeuten van Hypnose Praktijk

Wanneer je een probleem hebt en je hebt eigenlijk geen idee waar dat nou vandaan komt of wat hoe je het moet verhelpen, dan is het wellicht een idee om een beroep te doen op 1 van de hypnotherapeuten van Hypnose Praktijk. Problemen vinden hun oorsprong vaak in de geest en dus is het niet zo gek om naar een van de hypnotherapeuten te gaan. Je kunt ook naar een psychiater gaan of een psycholoog, maar deze specialisten zijn vooral noodzakelijk bij psychische stoornissen. Als je wilt afvallen bijvoorbeeld, dan ga je niet direct naar een psycholoog, maar als je een eetverslaving hebt, dan zou je daar wel naar toe kunnen gaan. Als je wilt afvallen en het lukt je maar niet om het vol te houden, dan zou je dus wel een beroep kunnen doen op 1 van de hypnotherapeuten van Hypnose Praktijk. Overigens kun je ook een beroep doen op hypnotherapie wanneer je een verslaving hebt. Als je even heel kort door de bocht gaat, dan zou je kunnen zeggen dat er bij een verslaving of een ander probleem, een soort kink in de geestelijke kabel zit. Hierdoor voel je die drang om te eten of te drinken of gebruik te maken van andere verslavende middelen. Die kink zit echter vaak diep verborgen in je onderbewustzijn. Het is dan ook een zeer goede optie om gebruik te maken van de diensten van ervaren hypnotherapeuten. Tal van verschillende problemen kun je verhelpen of aanpakken met behulp van de expertise van hypnotherapeuten. Hypnotherapeuten zijn in staat om je onderbewuste brein te bereiken. Dit deel is als het deel van de ijsberg dat onder water verstopt zit. Dit deel is dan ook vele malen groter dan je bewustzijn. Je hoeft je tijdens je dagelijkse leven immers lang niet altijd overal bewust van te zijn. Stel je voor dat je je op alle momenten van de dag bewust zou zijn van alles waar je je bewust van kunt zijn. Dat betekent dat je je ook altijd alles in je leven zou herinneren. Zonder een filter zou het leven al snel ondraaglijk worden. Het is dus goed dat we beschikken over zo’n filter, maar er zitten ook nadelen aan vast. Soms doen we dingen omdat we gemotiveerd worden door motieven die verborgen zijn in ons onderbewuste. We voelen dan wel een drang om gedrag X of Y uit te voeren, maar hebben geen idee waarom. Hierdoor ontstaan er dus problemen en deze kun je verhelpen met behulp van de hypnotherapeuten van Hypnose Praktijk. 

Kijk snel op de site en ontdek alles over de hypnotherapeuten

Hypnose Praktijk heeft verschillende praktijken waar je terecht kunt en bij elke praktijk is uiteraard een andere hypnotherapeut werkzaam. Dat betekent dat je misschien van te voren wel wat meer wilt weten over de specifieke hypnotherapeuten. Gelukkig kun je altijd even een kijkje nemen op de site van hypnosepraktijk.net. 

Een kijkje in de praktijk van de therapeuten

Je kunt via de site dus gemakkelijk even een blik werpen in de praktijk en zo ontdek je bijvoorbeeld ook voor welke problemen je bij de therapeuten terecht kunt. Denk aan problemen als: 

  • Nagelbijten
  • Verslavingen
  • Depressie