Nolin

Voor veel organisaties, stichtingen of verenigingen is goede reclame van onschatbare waarde. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn echter vaak hoog. Bij Nolin hebben we daarom het SponsorPublicatieConcept bedacht, waarmee ook deze organisaties met minder financiële middelen de mogelijkheid krijgen om kwalitatief hoogwaardig drukwerk te realiseren. Wilt u weten hoe Nolin dit doet en wat het SponsorPublicatieConcept inhoudt? Lees dan verder op de site of neem contact met ons op.

Doen waar u goed in bent

Als organisatie, stichting of vereniging bent u vaak afhankelijk van vrijwilligers en/of donateurs. Nolin begrijpt dat u graag wilt doen waar u goed in bent en dat deze kracht soms niet in marketing ligt. Een goede marketing is echter wel van groot belang. Uit ervaring weten wij dan ook dat juist financieel minder bedeelde organisaties een goede marketingmix het hardst nodig hebben. Daarom kost drukwerk bij ons de klant niks en bent u niet onnodig veel tijd hieraan kwijt, wanneer u de experts van Nolin hiervoor inschakelt.

Het SponsorPublicatiConcept is het concept wat het mogelijk maakt om gratis drukwerk te realiseren. Nolin zoekt voor u naar lokale ondernemers die in ruil voor een bijdrage een naamsvermelding krijgen in het drukwerk. Zo betalen we het drukwerk met deze sponsorgelden en kost drukwerk u dus geen geld en energie.

Waar de experts van Nolin goed in zijn

Om het SponsorPublicatieConcept te kunnen toepassen heeft Nolin werknemers op veel verschillende gebieden. Zo zijn er medewerkers die sponsoren zoeken, designers en communicatie-experts bij ons in dienst. Niet alleen is uw drukwerk zo kosteloos bij Nolin, maar ook een goed resultaat wordt bij ons altijd nagestreefd. Wij zijn dan ook van mening dat de kwaliteit van het eindproduct nooit mag leiden onder de kosten hiervan.

Bij Nolin werken ervaren professionals, maar wij nemen ook onze eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus. Daarom hebben wij jaarlijks regelmatig stagiaires, die het vak leren bij Nolin. Als SBB erkend stagebedrijf zijn wij dan ook een opleider voor veel studenten van het MBO, waardoor ook in de toekomst goed drukwerk in uw marketingmix mogelijk blijft. Zo hebben wij al voor veel studenten, uit verschillende opleidingsrichtingen, toegevoegde waarde kunnen leveren. Wij vinden het van groot belang dat de studenten leren in de praktijk door mee te kunnen lopen in de verschillende onderdelen van hun studierichting.

Meer over Nolin

Wij zijn naast actief voor maatschappelijke stichtingen, organisaties en verenigingen, ook zelf altijd bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zorgt Nolin dat het papierverbruik tot een minimum wordt beperkt en gebruiken wij zoveel mogelijk groene energie en natuurlijk licht. Op deze manier probeert Nolin niet alleen voor hun klanten, maar ook voor de rest van de samenleving goed te zijn.

Wilt u meer weten over Nolin of wilt u weten of wij voor uw organisatie, vereniging of stichting drukwerk kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van Nolin helpen u graag wanneer u belt naar 0498-398800. Heeft u als professional of stagiaire een vacature bij Nolin gezien die u aanspreekt? Dan vindt u bij deze vacature de manier waarop u in contact kunt komen met ons