Natuurdiëtist van Kans Voedingsadvies

Wat is gezond eten precies? Veel mensen zijn tegenwoordig druk bezig met eten. Er wordt veel geschreven over gezond. Superfoods en allerlei zaden en bessen zijn in de winkels niet aan te slepen en dat is tot op zekere hoogte een hele goede ontwikkeling, want je bewust zijn van wat je eet, is belangrijk om gezond te zijn en te blijven. Een natuurdiëtist kan je helpen naar jouw eetpatronen te kijken zodat jij weet hoe je beter kunt eten. Veel mensen weten namelijk ondanks alle informatie die er online te vinden is, hoe ze nu eigenlijk gezond moeten eten. Het is belangrijk om te weten wat gezond is en wat niet gezond. De natuurdiëtist kan je daar alles over vertellen. Hoe gaat het in zijn werk met de natuurdiëtist? Ben jij iemand die niet goed weet waar je moet beginnen met gezond eten. Weet je niet precies waar het misgaat, maar weeg je altijd wel een paar kilo te veel. Om in kaart te brengen waar jouw valkuilen liggen, is het een goed idee om een eet dagboek bij te houden. In dat dagboek houdt je gedurende een periode bij wat je allemaal eet. De natuurdiëtist zal dan later naar dat dagboek kijken samen met jou en dan kun je samen met de natuurdiëtist een voedingsplan op maat maken. Bij veel mensen zit het probleem erin dat ze niet precies weten wat ze verkeerd doen. De natuurdiëtist zal je met de neus op de feiten drukken. Dat kan soms confronterend zijn, maar dat is ook heel erg goed, want dan weet je meteen wat je kunt verbeteren. De voedingsdiëtist werkt volgens vijf pijlers.

  • Natuurlijke voeding;
  • Supplementen;
  • Levensstijl;
  • Gedrag;
  • Sport en bewegen. 

Natuurdiëtist; de kracht van het lichaam

Wat veel mensen niet voldoende beseffen, is de impact van voeding en het lichaam om je functioneren. Wanneer je veel last hebt van bepaalde fysieke klachten die komen door slechte voeding, dan heeft dat weer effect op je omgeving en hoe je daar op reageert. Mensen die erg veel last hebben van verstoppingen in de darmen, omdat ze bijvoorbeeld verkeerde voeding eten, spreken misschien minder met vrienden af, omdat ze zich snel moe en uitgeblust voelen. De natuurdiëtist bespreekt ook deze zaken. De begeleiding van de natuurdiëtist gaat dan ook verder dan alleen maar het verstrekken van informatie. Ook kan het soms nodig zijn om aanvullende supplementen tot je te nemen om je lichaam weer in balans te brengen. De natuurdiëtist zal op basis van jullie gesprekken en de informatie die je verstrekt een persoonlijk plan voor jou maken. Naast voeding mag het belang van bewegen niet worden onderschat. Sterker nog; volgens de natuurdiëtist is het van cruciaal belang om genoeg te bewegen. 

Maak eens een afspraak

Op de site van kansvoedingsadvies maak je een afspraak met Ans. Zij heeft zich na de geboorte van haar dochter verdiept in voeding. Het was een lange weg maar die leidde uiteindelijk wel naar de juiste antwoorden. Met alle kennis die zij door de jaren heeft opgedaan, wil zij nu graag andere mensen helpen en dat doet ze met plezier en passie. Zij weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om te zorgen voor een gezond lichaam en hoe groot de impact van voeding is op jouw functioneren. Wil je graag meer leren over voeding. Wil je graag van bepaalde fysieke klachten af die mogelijk met verkeerde voeding te maken hebben? Schroom dan niet en neem eens contact op met ons. Zij helpt je weer om in balans te komen en dat is wat je wilt.