Mijn winkelpand verbouwen

Ik heb al jaren een winkel met keukenartikelen. Ik ben dol op koken en bakken en vind het fijn dat ik mijn passie kan delen met mijn klanten. Ik probeer altijd mijn klanten te helpen waar ik kan, dan is het fijn dat ik zelf veel van de producten gebruik die ik verkoop. Ik vind de aankleding van mijn winkel erg belangrijk en probeer er altijd iets vrolijks van te maken. Het is als ondernemer lastig te concurreren met veel grote online winkels, daarom moet je klanten wat meer bieden zoals advies en een leuke winkel. De winkel is gevestigd in een leuke winkelstraat in het centrum van een oud stadje. Veel van de panden hebben erg veel karakter, maar zijn ook erg oud. Ook het pand waar mijn winkel zit is erg oud en het was toe aan een grote verbouwing. Maar mijn winkelpand verbouwen zou ook betekenen dat de winkel een tijd gesloten zou zijn. De winkel is mijn enigste vorm van inkomsten en met een gesloten winkel heb ik die niet meer. Voor mij zou het dus erg belangrijk zijn dat de winkel zo snel mogelijk weer open zou zijn. Daarom wilde ik opzoek naar een bedrijf dat mij kon helpen zodat het winkelpand verbouwen zo snel mogelijk zou gaan.

BBAN hielp met mijn winkelpand verbouwen

Ik hoorde van een bevriende ondernemer dat zij bij een verbouwing hulp hadden gehad van BBAN bouwbegeleiding. Ik nam contact op met dit bedrijf via https://zakelijk.bban.nl/winkelpand-verbouwen om te zien wat ze voor mij konden betekenen bij mijn winkelpand verbouwen. Ik wilde zoveel mogelijk uit handen geven, maar mij geen zorgen hoeven te maken of de verbouwing goed zou verlopen. Tijdens een gesprek bleek dat dit bedrijf dit voor mij kon doen. Ik besprak met ze de plannen voor de verbouwing en hoe het eruit moest komen te zien. BBAN bouwbegeleiding heeft met veel verschillende partijen contacten, waardoor ik zeker wist dat er met professionals zou worden gewerkt. Ze hebben veel verschillende opdrachten afgerond en een groot netwerk opgebouwd. Wat mij geruststelde is dat ze tijdens de verbouwing goed zouden opletten dat de planning zou worden nageleefd, zodat er geen vertraging zou worden opgelopen. Wat ik ook een fijn idee vond was dat zij het contact en de onderhandelingen met de aannemers wilden verzorgen. Het was voor mij al snel duidelijk dat voor mijn winkelpand verbouwen BBAN een goede keuze zou zijn. Ik hoefde mij namelijk met zo min mogelijk te bemoeien, dat was fijn, want ik had nog genoeg werk te doen.

De verbouwing verliep volledig volgens planning

De verbouwing van mijn winkel verliep geheel volgens planning. Voor de verbouwing waren acht dagen berekend en gelukkig konden we hierna weer open. De verbouwing werd uitgevoerd tijdens de zomervakantie waardoor ik weinig inkomsten misliep. Tijdens de verbouwing werd ik dagelijks op de hoogte gehouden van de vorderingen en dat vond ik erg fijn. Ik wist precies wat er elke dag gedaan was en of we nog op schema lagen. Mijn winkelpand verbouwen verliep gelukkig zonder problemen. Met de hulp van BBAN kon ik mijn winkelpand verbouwen en mij nog steeds richten op mijn bedrijf. Ik hoefde me niet te bemoeien met de verbouwing en kon gewoon doorgaan met mijn normale taken. Samenwerken BBAN bouwbegeleiding is een aanrader als:

  • Je een winkelpand verbouwen gaat, maar hier geen verstand van hebt
  • Je het hele proces uit handen wil geven, zodat je op je bedrijf kan richten
  • Je zeker wilt zijn dat er met professionals wordt gewerkt
  • Je een strakke deadline hebt en daar niet van wilt afwijken