Langs voor fysiotherapie in Nijmegen

Ik werk veel achter de computer en zit vaak lange dagen achter mijn bureau. Ik vind mijn werk erg leuk, maar ik weet dat zittend werken niet goed voor je is. Ik ben iemand die altijd zijn werk wil afmaken, daarom neem ik niet genoeg pauzes en krijg ik weinig beweging op een werkdag. Sinds een paar maanden heb ik last van mijn nek en de pijn ging maar niet weg. Ik was langsgegaan bij de huisarts, maar hij kon niet een duidelijk probleem zien, maar dacht dat het door stres en het zittende werk kwam. Ik besloot om langs te gaan bij De Fysioo voor fysiotherapie in Nijmegen en sindsdien zijn mijn klachten minder sterk. Ik heb een goede functie bij een bedrijf in Nijmegen en maak vaak lange dagen. Ik vind mijn werk erg leuk en ben erg gepassioneerd in wat ik doen. Helaas zit ik bijna de gehele dag achter de computer en dit is niet goed voor mij. Ik probeer na mijn werk regelmatig te sporten en veel te bewegen, maar na een lange dag ben ik vaak moe en heb ik weinig zin om nog wat te doen. Ik heb al vele maanden last van mijn nek en de huisarts raadde mij fysiotherapie in Nijmegen aan. Hij kon zelf niet duidelijk zien wat het probleem was, maar gezien mijn lange dagen, dacht hij dat het door stres en zittend werk komt. Sinds mijn bezoek probeer ik vaker pauze te nemen en tijdens deze pauzes wat te lopen. Ik liet ook een expert kijken naar de hoogte van mijn stoel en bureau, maar hij zei dat alles goed stond. Ik kon ook langsgaan bij een specialist voor mijn nek, maar die zou mij waarschijnlijk ook aanraden om naar fysiotherapie in Nijmegen te gaan. 

Fysiotherapie in Nijmegen bij De Fysioo

Ik zocht online naar de beste fysiotherapeut en kwam verschillende bedrijven tegen. Ik las veel goede verhalen over fysiotherapie in Nijmegen bij De Fysioo, daarom besloot ik om contact met dit bedrijf op te nemen. Op hun website las ik dat je altijd binnen 48 uur langs kunt komen en ik kon gemakkelijk een afspraak maken via de website. De eerste keer werd ik al direct netjes ontvangen en er werd echt de tijd genomen om goed naar mijn klachten te kijken. De fysiotherapeut wist precies welke bewegingen pijn zouden doen en zag al snel wat het probleem was. Daarna maakten wij een schema voor fysiotherapie in Nijmegen en ik kon direct beginnen.

Bijna geen klachten meer

Ik ga nu een aantal maanden naar de fysiotherapie in Nijmegen en merk een groot verschil. Ik doe veel oefeningen thuis en op de praktijk en de therapeut houdt mijn vorderingen goed bij. Ik heb bijna geen klachten meer en verwacht dat ik uiteindelijk pijnvrij zal zijn. Ik ben erg blij met de fysiotherapie in Nijmegen bij De Fysioo en raad dit bedrijf aan.

  • Ik las veel goede beoordelingen over de Fysioo
  • Ik kon snel langskomen voor mijn eerste afspraak
  • De therapeut zag al snel wat het probleem was
  • Door de oefeningen heb ik bijna geen last meer