Ik volgde een cursus Frans in Haarlem

Voor mijn werk ben ik altijd veel op reis en voornamelijk in Franstalige gebieden. Dat heeft mij op een gegeven moment doen besluiten dat het toch wel heel erg handig zou zijn wanneer ik een keer Frans zou gaan leren. Dat zou mij namelijk heel veel voordeel kunnen opleveren omdat ik dan direct met de mensen kon praten waar ik graag zaken mee wilde doen en dan hoefde er dus ook niet altijd een tolk bij aanwezig te zijn. Ik ben daarom maar eens even gaan kijken of ik misschien ook een cursus Frans in Haarlem zou kunnen gaan volgen. Het is namelijk zo dat ik in deze mooie stad woon en omdat ik niet graag ver wilde reizen, leek het mij een goed idee om te kijken of ik ook een cursus Frans in Haarlem zou kunnen volgen. Ik ben daarom eens even op Google gaan kijken om te zien waar ik een cursus Frans in Haarlem zou kunnen volgen. Ik kwam al heel snel terecht op een site genaamd FrancaiSurMesure.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan. Ten eerste omdat ik hier een instituut had gevonden waar ik cursus Frans in Haarlem kon volgen en ten tweede omdat dit bedrijf ook een heel goede indruk op mij maakte. Dat was precies wat ik nodig had en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden die mij hier allemaal aangeboden werden. Ik moet zeggen dat ik al vanaf het eerste contact met de mensen van dit instituut een heel goede indruk van hen had. Ik werd namelijk heel vriendelijk te woord gestaan en toen ik vertelde dat ik graag cursus Frans in Haarlem wilde gaan volgen omdat dat handig zou zijn voor mijn werk, kreeg ik te horen dat ik dan bij hen helemaal aan het juiste adres was. Dat was precies wat ik wilde horen en vandaar dat ik mij snel heb opgegeven om met de lessen te beginnen.

Ik ben zeer tevreden over mijn cursus Frans in Haarlem

Toen ik mij eenmaal had opgegeven voor de cursus Frans in Haarlem, kon ik al heel snel beginnen. Dat was precies wat ik graag wilde en vandaar dat ik ook met goede moed aan de cursus Frans in Haarlem ben begonnen. Ik kan u zeggen dat men hier heel erg professioneel te werk gaat. Je krijgt les van native speakers en daardoor leer je heel snel heel veel. Veel mensen die hier studeren, kunnen na een zeer korte tijd al heel goed Frans spreken. Dat gold ook voor mij. Ik had het al heel snel goed onder de knie en dat allemaal dankzij deze goede cursus Frans in Haarlem. Ik heb daarom heel erg blij dat ik hier lessen ben gaan nemen omdat ik in korte tijd heel veel geleerd heb. Daarbij is het lesmateriaal wat we gebruiken ook heel erg goed en ik vind het daarom altijd prettig om te studeren. Dat was vroeger wel anders en vandaar dat ik nu dus ook met veel plezier naar de lessen ga. Mocht u ook een cursus Frans in Haarlem willen volgen, dan raad ik u Francais Sur Mesure van harte aan!

Ik kan al behoorlijk goed Frans spreken!

Toen ik eenmaal aan de cursus begonnen was, had ik al heel snel het gevoel dat ik de taal al goed beheerste. Ik kan daarom zeggen dat:

  • deze cursus zeer de moeite waard is
  • ik inmiddels al een behoorlijk woordje Frans spreek
  • de docenten en het lesmateriaal hier heel erg goed zijn

wilt u meer weten over dit instituut? Kijk dan even op de site van FrancaisSurMesure.