Ik maakte gebruik van loopbaanbegeleiding in Eindhoven in

Een half jaar geleden kreeg ik van mijn baas te horen dat hij een reorganisatie moest doorvoeren en dat daarbij een groot aantal mensen ontslagen zou worden. Dat viel mij zeer rauw op mijn dak en ik vond dit eerst dan ook heel moeilijk om te verwerken. Toch is het mij op een gegeven moment gelukt om dit niet als een tegenslag te zien, maar om het als een kans op te vatten. Het is namelijk zo dat een einde van een carriere, ook een nieuw begin van een nieuwe baan betekent. Ik had echter weinig pap gegeten van solliciteren en dergelijke en ook wist ik niet precies of ik nog wel in hetzelfde vakgebied wilde blijven werken. Vandaar dat ik uiteindelijk loopbaanbegeleiding in Eindhoven ben gaan aanvragen. Ik had van verschillende mensen in mijn omgeving gehoord dat je voor goede loopbaanbegeleiding in Eindhoven bij Verron.nl moest zijn en vandaar dat ik hier maar eens even naartoe ben gaan surfen. Ik had al heel snel in gaten dat ik via Verron.nl heel degelijke loopbaanbegeleiding in Eindhoven kon aanvragen en vandaar dat ik ook al heel snel een afspraak heb ingepland met de mensen van Verron. Ik mocht al heel snel een keer langskomen om kennis te maken. Ik kreeg hier ook te horen wat er allemaal aan mogelijkheden was en ik was blij dat ik contact had opgenomen met de mensen van dit bedrijf. Ik had meteen in de gaten dat ik hier met professionals te maken had omdat zij mij hier heel goed konden laten zien wat er voor mij aan mogelijkheden beschikbaar was. Ik had alleen na de kennismaking al het idee dat ik een schat aan informatie had weten te verkrijgen en dat terwijl de echte loopbaanbegeleiding in Eindhoven nog moest beginnen.

De loopbaanbegeleiding in Eindhoven heeft mij heel veel opgeleverd

Wat ik heel erg prettig vind aan de loopbaanbegeleiding in Eindhoven die ik heb mogen ontvangen, is dat men er hier alles aan doet om mij niet alleen maar te laten zien wat de mogelijkheden zijn om mijzelf tot mijn recht te laten komen, men vertelt hier tijdens de loopbaanbegeleiding in Eindhoven ook wat ik beter niet zou kunnen doen. Ik heb namelijk veel verstand van het interpreteren van grote hoeveelheden data, maar ik ben niet iemand die graag voor een publiek staat. Het is dan ook goed om niet voor een baan te solliciteren waarbij je altijd voor het publiek moet gaan staan. Dergelijke inzichten had ik op eigen kracht nooit kunnen krijgen en ik ben dan ook heel erg tevreden over het feit dat ik loopbaanbegeleiding in Eindhoven ben gaan aanvragen. Ik heb samen met een van de specialisten van Verron.nl gekeken naar de mogelijkheden die ik had wanneer het ging over mijn vervolgcarriere en ik was blij om te zien dat er voor mij heel veel mogelijkheden waren. Ik bleek over belangrijke kernkwaliteiten te beschikken en daardoor kon ik veel gerichter gaan zoeken naar iets wat goed bij mij zou passen.

Ik doe nu werk dat goed bij mij past

Toen ik een aantal sessies had gehad bij deze loopbaanbegeleiding in Eindhoven, had ik een heel duidelijk beeld van wat ik zou moeten gaan doen om een functie te vinden waar ik gelukkig van werd. Ik ben dan ook blij dat ik met Verron.nl in zee ben gegaan en wel vanwege het feit dat:

  • ik inzicht heb gekregen in mijn kernkwaliteiten
  • ik weet wat ik wel en niet moet doen
  • ik veel gerichter kon zoeken naar een baan die bij mij paste

Ik heb inmiddels werk gevonden en dat bevalt me heel goed.