Ik kocht hier een Microsoft open license

Als ondernemer moet je er altijd voor zorgen dat je je basis goed in orde hebt. In mijn geval betekent dat dat ik als accountant moet zorgen dat ik met de juiste programma’s kan werken om de administratie van mijn klanten goed te kunnen doen. Omdat ik nog maar net begonnen ben, heb ik niet heel veel bedrijfskapitaal kunnen opbouwen en vandaar dat ik op zoek moest gaan naar voordelige mogelijkheden om toch de benodigde software te kunnen vinden. Ik moest namelijk nog de software van Microsoft aanschaffen en ik had al gezien dat ik voor een nieuwe licentie, diep in de buidel moest tasten. Daar zit je als ondernemer natuurlijk niet op te wachten en vandaar dat ik ben gaan kijken of ik misschien ook ergens een goedkopere variant kon vinden. Je komt dan al snel terecht in de wereld van de illegale software en daar wilde ik niet mee werken. Je weet namelijk nooit hoe dit alles beveiligd is en je wilt je klanten wel de zekerheid kunnen bieden dat hun informatie bij mij in goede handen is. Vandaar dat ik blij was dat ik op een gegeven moment las dat je ook een Microsoft open license tweedehands kunt kopen. Ik had nog nooit gehoord van het feit dat je een Microsoft open license ook tweedehands kon aanschaffen en vandaar dat ik meteen interesse had in dit bericht. Ik ben daarom even op het internet op zoek gegaan naar meer informatie over deze mogelijkheid om een Microsoft open license aan te schaffen en zodoende kwam ik terecht bij de mensen van Softtrader.nl. Dit bedrijf is alles wat je als beginnende ondernemer nodig kunt hebben. Ik had al snel in de gaten dat ik hier waarschijnlijk precies de juiste Microsoft open license kon vinden die ik wilde gaan gebruiken. Ik heb daarom even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij voor mij konden betekenen.

Ik bespaarde hier heel veel geld op mijn Microsoft open license

Toen ik eenmaal met de mensen van Softtrader in contact was gekomen, heb ik hen uitgelegd waar ik naar op zoek was. Ik wilde graag weten of zij mij aan de benodigde Microsoft open license konden helpen en dit bleek het geval te zijn. Dat was heel prettig om te horen en ik hoefde daarom ook niet lang te twijfelen over de vraag of ik hier mijn Microsoft open license wilde aanschaffen of niet. Ik had mijn software namelijk snel nodig en dankzij de Microsoft open license van Softtrader.nl kon ik nog diezelfde dag aan de slag gaan. Genoeg reden dus om meteen de knoop door te hakken en hier een Microsoft open license aan te schaffen. Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad. Je krijgt namelijk heel veel kwaliteit voor een lage prijs. Ik werk nu al geruime tijd met de licentie en dat bevalt mij heel erg goed. Ik heb heel veel kwaliteit kunnen kopen, zonder dat ik daar heel diep voor in de buidel hoefde te tasten.

Ik raad deze licentie aan iedereen aan

Mocht u ook graag geld willen besparen op de programma’s van Microsoft, dan raad ik u aan om via Sofftrader.nl een licentie te kopen. Hier kunt u zeker zijn van het feit dat:

  • u met originele software kunt werken
  • u niets doet dat tegen de wet indruist
  • u altijd software krijgt dat optimaal functioneert

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden even op de site van Softtrader.nl.