Heerlijk genieten doe je natuurlijk in een Venlo restaurant

Lekker eten is meer dan je mond volproppen met zoveel mogelijk voedsel. Als je stevige trek hebt, dan heb je vaak wel die neiging, want het stillen van de trek is een prettige ervaring. Behalve dat je daardoor weinig proeft van het eten dat je naar binnen werkt. Als je dus uit eten gaat om de honger te stillen, dan kun je het beste kiezen voor een relatief goedkoop restaurant waarbij kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. Echt lekker eten betekent dat je de tijd neemt om elke smaaksensatie te ervaren en te waarderen. Uiteraard moet je trek hebben als je het eten op deze manier wilt ervaren, maar je moet ook de tijd kunnen nemen en elke hap rustig kunnen waarderen tot en met het moment dat je doorslikt. Daarvoor moet je dus naar een Venlo restaurant waar de kwaliteit hoger in het vaandel staat dan de kwantiteit. Met een Venlo restaurant bedoelen we natuurlijk niets anders dan een restaurant dat zich in Venlo bevindt. Het is niet altijd even gemakkelijk om een goed Venlo restaurant te vinden. Je moet immers voor jezelf bedenken wat je wilt eten, wat voor een soort ambiance je waardeert en hoeveel gangen je wilt. Daar moet je dan een passend Venlo restaurant bij uitzoeken. Daarnaast kun je je ook laten verassen en volledig willekeurig Venlo restaurant uitzoeken. Maar als je zeker wilt zijn wat betreft de kwaliteit van het eten, de ambiance, de service en de totale ervaring, dan ben je qua Venlo restaurant bij Restaurant Chez l’ Hêtre aan het juist adres. Hier kun je namelijk optimaal genieten van het lekkerste eten. De kok in dit Venlo restaurant is de 25 jarige Nicky van de Beuken. Nicky won in 2012 het glazen kalf. Deze prijs ontvang je voor excellente bereiding van kalfsvlees. Het restaurant was ook voorafgaand aan de komst van deze topchef al een begrip in Venlo. Voordat Nicky het restaurant overnam was Philippe de kok in het restaurant en voor vele jaren heeft hij de inwoners van Venlo en omstreken weten te verwennen met het lekkerste eten. Nicky zet deze trend op zijn manier voort, want hij zorgt altijd voor een ultieme prijs/kwaliteit verhouding, de lekkerste gerechten en hij is altijd gericht op tevreden gasten. Jij als gast kunt dan ook genieten van heerlijke unieke en originele gerechten. Maar het is niet alleen het eten waarvoor je naar dit Venlo restaurant komt. Je kunt hier ook terecht voor een prettige ambiance en obers die hun vak verstaan. Obers die weten wat ze serveren en de gerechten ook kunnen toelichten. Ze kunnen je adviseren wat betreft de te drinken wijn en zijn er altijd om je van dienst te zijn. Dat alles maakt Restaurant Chez l’ Hêtre de beste keuze wanneer je even lekker wilt genieten in een Venlo Restaurant.

Maak vandaag nog een reservering bij dit unieke Venlo Restaurant

Als je meer informatie wilt over dit restaurant in Venlo, dan kun je terecht op de website van chezlhetre.nl. Hier vind je meer informatie over dit restaurant, de gerechten en de filosofie van Nicky van de Beuken.

Een greep uit het menu van Restaurant Chez l’ Hêtre

Natuurlijk ben je nieuwsgierig wat je bij dit restaurant zoals kunt eten. Daarom vind je hieronder een overzicht van enkele gerechten die je kunt bestellen:

  • Halve kreeft ricard
  • Scampi’s
  • Halve kreeft tomaat

Mocht je gezellig uit eten willen gaan en kiezen voor Restaurant Chez l’ Hêtre, dan kun je via de site eenvoudig een tafel reserveren. Wees er op tijd bij, want vol is vol.