Heerlijk fietsen door de natuur vanuit fietshotel ‘t Kruisselt

Een fietstochtje is leuk, maar het is vooral leuk als je in een mooie omgeving kunt fietsen. Het is dan ook niet altijd even leuk om vanuit je eigen woning een fietstocht te starten. Ten eerste is de kans niet heel groot dat je toevallig in een schitterende omgeving woont waar je lekker kunt fietsen. Dus voor je wel in een dergelijke omgeving bent, ben je al eventjes onderweg. In dat geval heb je nog geluk, want het kan net zo goed zo zijn dat je in een omgeving woont waar je helemaal niet lekker kunt fietsen. Je moet dan dus echt met de auto op weg om de betere fietsplekjes te bereiken. Een ander probleem is de bekendheid met de omgeving. Als je al langere tijd op een bepaalde locatie woont, dan ken je omgeving al. Als je vaak fietst en toevallig wel in een mooie fietsomgeving woont, dan heb je alles op den duur wel gezien. Elke keer maar weer dezelfde over dezelfde routes fietsen door dezelfde omgeving wordt op den duur wel saai. Het is dan ook een goed idee om gewoon eens te kijken waar in Nederland je lekker kunt fietsen. Je kunt dan zo even een weekendje weg boeken, zodat je het hele weekend in een nieuwe omgeving kunt rondfietsen. Je moet dan dus wel ergens verblijven, want je wilt immers 2 dagen fietsen. Het is daarom een zeer goed idee om hiervoor gebruik te maken van een fietshotel. Met een fietshotel zoals Hotel ‘t kruisselt, bevind je je midden in de Overijsselse natuur. Je kunt dan ook direct vanuit het fietshotel verschillende fietstochten starten. Er zijn uiteraard meerdere tochten die je kunt uitstippelen, dus je kunt gerust wat langer blijven om de verschillende plekjes in de buurt van het fietshotel te ontdekken. Je kunt in ieder geval na iedere fietstocht heerlijk ontspannen in het fietshotel. Het hotel leent zich uitstekend voor het lezen van een boek op het terras of het doen van een lekker drankje aan de bar. Uiteraard kun je in het fietshotel heerlijk dineren en aan het einde van de dag wacht er een comfortabel bed op je in de hotelkamer. Je wordt in het hotel zelf in ieder geval helemaal in de watten gelegd. Dat betekent dat je heel goed gebruik kunt maken van al je energie tijdens de fietstochten. Kijk dan ook snel eens op de site van kruisselt.nl voor meer informatie over de arrangementen.

Boek één van de arrangementen in het fietshotel

Je hebt de mogelijkheid om via de site 1 van de vele kamers te boeken, maar je kunt ook voor een arrangement kiezen. Zo kun je afhankelijk van het moment bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Lente specials
  • Pinkster arrangementen
  • Zomerspecials

Als je vrij wilt zijn om buiten de deur te eten, dan kun je kiezen voor een arrangement met alleen ontbijt. Wil je juist geen gedoe met eten en gewoon aan kunnen schuiven, dan kun je ook kiezen voor een arrangement met vol pension.

Boek vandaag nog via kruisselt.nl

Als je er even lekker tussenuit wilt en wilt genieten van natuur, rust en stilte, dan kun je via de site van kruisselt.nl meteen een kamer boeken.