Fruit op kantoor

Hoe vaak wordt er bij jou fruit op kantoor gegeten? Heel veel medewerkers zullen dit eigenlijk echt wel van plan zijn, maar helaas komt het er vaak gewoon niet van. Ze vergeten om iets mee te nemen en onder werktijd hebben ze niet de tijd om nog even snel wat bij de winkel te kopen. En zo gaat er vaak al snel weer een dag voorbij zonder dat er ook maar een enkele vrucht gegeten is. Want eenmaal thuis staat het avondeten vaak al klaar en dan blijft het er gewoon weer bij. Morgen weer een dag, wordt er dan gedacht, en dan ga ik wel fruit op kantoor eten. Maar vaak herhaalt hetzelfde probleem zich gewoon keer op keer. Dat is zonde, want we weten allemaal dat het eten van vruchten heel erg goed is voor onze gezondheid. Er zitten veel vitamines in die we echt nodig hebben en bovendien is een appel bijvoorbeeld een veel betere keus als tussendoortje dan een van de vele andere dingen die vaak gegeten worden. Het is dus echt geen vreemd streven om meer fruit op kantoor te eten, het is zelfs echt aan te raden!

Gemakkelijk fruit op kantoor eten

Toch blijft het wat lastig om fruit op kantoor te eten, ook als je wel probeert er aan te denken om dit van huis mee te nemen. Veel fruitsoorten kneuzen als jij ze in je tas meeneemt en dat maakt de smaak er vaak niet echt beter op. Het zou dan ook fijn zijn als er bij wijze van spreke gewoon een fruitmand op jouw werkplek voor je klaar zou staan. Als deze eenmaal gevuld wordt, dan hoef je niet steeds er aan te denken om iets mee te nemen en heb je ook grotere kans dat je echt wat vers en lekkers eet! Bovendien, staat het fruit op kantoor klaar en in het zicht in een mooie mand, dan is de kans ook veel groter dat je iets pakt. Want als je, zo rond een uur of vier, wat honger begint te krijgen, ga je vaak op zoek naar iets wat direct voor handen is. Moet je moeite doen om bijvoorbeeld een appel te vinden, maar staat de koekjestrommel voor de grijp, dan zul je veel eerder een ongezonde keuze maken. Daarom is een mand met fruit op kantoor echt een aanrader om jou te helpen bij het maken van gezonde keuzes!

Fruitplanet

Niet alleen voor jou als werknemer is dat fijn, ook werkgevers halen hier voordelen uit. Hoe meer mensen fruit op kantoor eten in plaats van ongezonde tussendoortjes, hoe gezonder je personeel waarschijnlijk zal zijn en hoe minder sprake er zal zijn van ziekteverzuim. Het is dus helemaal niet zo vreemd om dit voor jouw werknemers te realiseren! Natuurlijk zit jij er zelf niet op te wachten om iedere week ofzo naar de supermarkt te gaan en grote tassen vol op te halen, maar gelukkig hoeft dit ook niet. Met behulp van Fruitplanet.nl kun je er heel eenvoudig voor zorgen dat er altijd fruit op kantoor aanwezig is! Zij kunnen manden vol met dit heerlijks bij jou bezorgen, met daarin bijvoorbeeld:

  • bananen
  • appels
  • sinaasappels
  • kiwi’s

Wat er in de mand komt te zitten, is helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen, dit kun je zelf samenstellen. Ook kun je met hen overleggen over de frequentie van leveren en de hoeveelheid die zij per keer bezorgen. Wat je echter ook kiest, zeker is dat je met behulp van Fruitplanet het een stuk gemakkelijker en aantrekkelijker maakt om fruit op kantoor te eten!