Elektronisch roken voor de gevorderde damper

Als je al een tijd lang elektronisch rookt ben je misschien wel benieuwd naar een nieuwe rookervaring. De gevorderde damper kan dan overstappen naar een intensere ervaring met zijn of haar elektronische sigaret. Normaal roken mensen door de damp uit de e-sigaret in de mond te inhaleren en dan verder in te ademen naar de longen. Het is ook mogelijk om direct te inhaleren in de longen. Je ademt dan als het ware direct door de e-sigaret. Voor een intense ervaring is het aan te raden de tweede methode uit te proberen. Hier heb je wel de juiste e-sigaret voor nodig. Deze kun je bijvoorbeeld aanschaffen via de webwinkel van 123Dampen, via 123dampen.nl. Als je ervoor kiest om de ‘Direct Lung’ methode te gebruiken voor het dampen krijg je van een aantal zaken veel meer dan je gewend was. Dat geldt voor: 

  • De hoeveelheid damp
  • De ervaring
  • De hoeveelheid nicotine 

Sommige mensen schroeven dan ook hun nicotinegehalte iets terug. Dat kun je eenvoudig doen door je e-liquid aan te passen. Meer weten over deze manier van roken, of overstappen op deze methode? Kijk dan eens op de website van 123Dampen voor meer informatie. 

Waar moet een gevorderde damper rekening mee houden?

Als je als gevorderde damper overstapt op de Direct Lung methode moet je wel een andere e-sigaret aanschaffen. Deze bevat een krachtiger batterij die voor meer damp zorgt. Als je deze soort sigaret gebruikt moet je ook gebruik maken van de Direct Lung methode, anders kan het elektrische apparaatje te warm worden. Een gevorderde damper kun je dan ook herkennen aan de grotere hoeveelheid damp die uit de e-sigaret komt, en de andere stijl e-sigaret. Bij 123Dampen kun je meer informatie krijgen over de soorten e-sigaretten die er verkrijgbaar zijn, en ook over diverse samenstellingen van e-liquid. Zo zijn er diverse smaken toe te voegen aan e-liquid, en kan de samenstelling van de werkzame stoffen ook aangepast worden. Hiervoor zijn verschillende recepten online te vinden, en in de meeste webshops die e-liquids aanbieden vind je dan ook samenstellingen die vooraf bereid zijn. Het is ook mogelijk zélf je e-liquid te maken. Dat kan de gevorderde damper met ingrediënten die in een webwinkel als 123Dampen.nl te bestellen zijn. Zo is elektronisch roken een stuk avontuurlijker dan het normale roken, waarbij je alleen een pakje sigaretten in de winkel hoeft te kopen. De e-sigaret is daarom bijzonder geschikt voor mensen die van hun rookmoment een ritueel willen maken, en invloed willen hebben op de stoffen die zij dagelijks tot zich nemen. Ook geïnteresseerd maar nog niet gestart? Lees hieronder dan verder. 

Starten met elektronisch roken

Als je nog niet zoveel ervaring hebt met e-sigaretten kun je misschien eerst eens beginnen met een startpakket van 123dampen.nl. Er zijn startpakketten te koop van diverse merken. Op de website is goed te lezen welke sets geschikt zijn voor de startende dapper. Voor je het weet ben je een gevorderde damper. Maar voor het zover is kun je beter gebruik maken van de Mouth to Lung methode. In tegenstelling tot de gevorderde damper die overstapt op de Direct Lung methode, is het inhaleren via de mond vriendelijker voor de beginnende damper. Als de ervaring in dit stadium niet intens genoeg is kun je altijd nog overstappen naar de gewoonten die een gevorderde damper kenmerken. Starten met elektronisch roken is eenvoudig met de kwaliteitsartikelen van 123Dampen. Dat geldt ook voor de volgende stap als je iets nieuws wilt uitproberen qua e-sigaret of e-liquid.