Een website op maat met real gen

Onlangs heb ik voor mijn knutselwinkel een website laten maken door het webdesignbedrijf real gen. Ik ben erg tevreden met het resultaat en kan dit bedrijf zeker aan anderen aanraden. Van begin tot eind hebben de medewerkers me zeer goed en vriendelijk geholpen. Ik kon duidelijk merken dat iedere medewerker verstand van zaken had. De samenwerking was daarom ook erg prettig met real gen. Ik voelde me als klant volledig serieus genomen en er was meer dan genoeg ruimte om mijn ideeën te delen en om vragen te stellen. Bij iedere vraag wat er snel en vakkundig antwoord gegeven en de medewerkers kwamen snel met passende oplossingen. Dankzij de vakkundige en efficiënte werkwijze was mijn website ook binnen zeer korte tijd af. Nu maak ik al enkele weken gebruik van de site en ik ben er erg over te spreken. Van vrienden, kennissen en klanten heb ik al positieve feedback gekregen over de website en ik merk duidelijk verschil met hiervoor. Ik had zelf een erg eenvoudige website gemaakt voor mijn bedrijf, maar daar kwam niet veel resultaat uit. Ik ben dan ook erg blij dat ik via real gen nu een professionele site heb.

Erg prettig samenwerken met de medewerkers van real gen

Bij real gen voel je je als klant volledig serieus genomen. Ik voelde me van begin tot eind volledig op mijn gemak tijdens het intakegesprek en de opvolgende evaluatiegesprekken. Ook nu nog heb ik regelmatig contact met een medewerker om ervoor te zorgen dat de website ook up-to-date blijft. Ik ben daarnaast altijd welkom bij real gen als ik vragen heb. Dankzij de fijne samenwerking hebben we snel een project kunnen realiseren en het resultaat mag er zeker wezen. De site werkt bijzonder goed en snel en ziet er mooi uit. Alles om een online winkel goed te laten lopen, is door dit webdesignbedrijf verzorgd. Van SEO en SEA tot social media en video’s: alles is bijzonder goed geregeld. Bij RealGen kun je echt rekenen op kwaliteit, vriendelijke service en snel resultaat. Het bedrijf heeft zelfs een video voor mij gemaakt om mijn producten en winkel extra goed te kunnen promoten. Beelden en geluid zeggen veel meer dan woorden en ik heb al gemerkt dat bezoekers erg positief zijn over het filmpje op mijn site. Kortom, ik ben erg te spreken over alle service en diensten die dit webdesignbedrijf voor mij geleverd heeft.

Bijzonder goede webdesigner

Aan de website van real gen zelf kun je ook zien dat het bedrijf verstand van zaken heeft. Realgen-internetdiensten.nl is gebruiksvriendelijk en erg overzichtelijk. Je hebt zo gevonden wat je zoekt en er staat geen onnodige, afleidende informatie op de pagina’s. Ook de contactgegevens en contactpagina heb je zo gevonden. Contact opnemen is dan ook erg gemakkelijk en snel te doen. Binnen korte tijd heb je contact met een van de vriendelijke medewerkers om je vraag te stellen of om te informeren naar de mogelijkheden voor jouw onderneming. Er zijn meerdere contactmogelijkheden te vinden op de contactpagina en op de homepage. Uiteraard kun je binnen de openingstijden altijd bellen om persoonlijk contact te hebben en direct antwoord te krijgen op je vraag. Mailen kan ook als hier je voorkeur naar uitgaat. Ik heb gemerkt dat er erg snel antwoord wordt gegeven op mails, waardoor je snel meer weet. Bij real gen kun je daarom snel een site laten maken voor jouw onderneming. Ook als je al een online winkel hebt, kun je nog bij real gen terecht voor diensten. Dankzij het veelzijdige aanbod van service en diensten kan vrijwel iedereen er terecht voor webdesign en optimalisatie.