Een sterke ondergrond dankzij onze troffelvloeren

Troffelvloer, Onderhoudsarm, Hoge Chemische Bestendigheid | Mesa Coatings

De vloer van ieder magazijn dient strak en vlak te zijn. Wat kunt u beginnen op een vloer die niet egaal is? Het kan een gevaar opleveren en daar wilt u niet aan denken, zeker niet als u daar met een heftruck overheen rijdt. Troffelvloeren zijn in onze ogen altijd de oplossing en datzelfde geldt voor epoxy vloeren die werkelijk in alle kleuren inclusief betonlook verkrijgbaar zijn. In deze tekst willen we het graag hebben over troffelvloeren. Ook troffelvloeren kunnen wij voor u aanleggen en het maakt eigenlijk niet zoveel uit waar u deze ruimte voor gebruikt. Want op kantoor, als winkelvloer en als magazijnvloer staan troffelvloeren eigenlijk altijd mooi. Ze bieden net dat beetje extra grip dat andere type vloeren u niet kunnen bieden. En omdat u qua onderhoud vrijwel niets hoeft te doen is dit een type vloer bij uitstek. U kunt er eenvoudig met de bezem overheen of met de dweilkar, afhankelijk van de grootte. Wat u dan ook mag hebben geknoeid, deze troffelvloeren zien er na een eenvoudige schrobpartij weer zo goed als nieuw uit. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan even op onze website: mesa-coatings.eu. Ja, u leest het goed, we werken door heel Europa en veel internationale bedrijven zijn u dan ook al voorgegaan.

Op het gebied van troffelvloeren bieden we vele mogelijkheden

Waarom zou u voor troffelvloeren kiezen? U wilt een efficiënte vloer die u in verschillende zelf kunt leggen en waar u decennialang profijt van kunt hebben. Dan is de investering er al snel weer uit. Een aantal voordelen van onze troffelvloeren willen we u niet langer onthouden:

  • Ze zijn compleet vloeistofdicht. Dat betekent dat er geen vocht onder kan trekken waardoor troffelvloeren niet kunnen kromtrekken. Dat komt mede doordat de troffelmassa in combinatie met een sealer wordt aangebracht.
  • Het is zeer betaalbaar en tevens duurzaam. Want deze mix bestaat uit PMMA-harsen grind, kortom: natuurlijke producten!
  • Het is uv-bestendig en dus voor openstaande magazijnen erg geschikt.
  • Nadat u het hebt gelegd is het al na 2 uur in gebruik te nemen.
  • En ten slotte kan het hete temperaturen weerstaan maar ook erg koude temperaturen tot wel -30 graden Celsius. Dat maakt het geschikt voor industriële diepvriezen.

Hopelijk hebben we u overtuigd van de vele voordelen dat deze troffelvloeren u kunnen bieden. Wilt u weten hoe u het moet aanleggen? Kijkt u dan op onze site want we leggen het u daar haarfijn uit. Het eerste waar u aan moet denken is dat de ondergrond schoon en egaal is. Het maakt eigenlijk niet erg veel uit waar de ondergrond uit bestaat. Dan brengt u een sterke hechtprimer aan die 24 uur moet drogen. Vervolgens wordt de troffelmassa met de hand aangelegd. Dit werk is lastig en kan een uitdaging zijn. Ten slotte brengt u de seallaag aan en dan is het geheel binnen 2 uur droog en te gebruiken.

U kunt tevens voor een epoxy coating kiezen

Als u liever een epoxy vloer wilt hebben dan is dat ook zeker geen slecht idee. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hebt u nog vragen over onze troffelvloeren? Klim dan in de pen en stel al uw vragen door een e-mail te sturen naar het kantoor van Mesa Coating in uw land. We werken door heel Europa zoals u op de kaart kunt zien. Bel met het juiste kantoor of spreek ons via de sociale media eens aan. Natuurlijk hoeft u de vloer niet zelf aan te leggen, tegen een kleine meerprijs nemen we dat werk graag uit uw handen. Lees meer..