Een spiegel bestellen voor onze tafel

Wij hebben al jaren een mooie grote tafel van glas in onze woonkamer staan. Ik denk dat wij de tafel bijna twintig jaar geleden hebben gekocht en zijn er nog steeds erg blij mee. Onder de tafel ligt een extra blad en dit is gemaakt van een grote spiegel. Door de jaren heen zijn er kleine krasjes gekomen op de spiegel, maar voor de rest waren er geen problemen, totdat ik vorige maand een beker op de spiegel liet vallen, waardoor hij brak. Ik vond het erg zonde en wilde ergens een nieuwe spiegel bestellen. Via de website glaswebwinkel konden wij een spiegel op maat laten maken en die hebben wij onder de tafel geplaatst. Mijn vrouw en ik hebben jaren geleden de tafel samen uitgezocht. Het is een opvallende tafel en niet iedereen vindt de tafel mooi, maar wij waren er direct weg van. Sinds de aankoop hebben wij veel meubels en decoratie in onze woonkamer vervangen, maar de tafel is altijd goed gebleven en wij vinden het nog steeds een erg mooi meubelstuk. Door het gebruik waren er wel een paar krassen gekomen op het glas en de spiegel, maar die waren niet duidelijk te zien. Vorige maand struikelde ik over het randje van het kleed en liet de beker die ik vast had vallen. De beker kwam op de spiegel onder de tafel terecht en de val zorgde voor een grote barst in de spiegel. Ik wilde graag een nieuwe spiegel bestellen en dat vond mijn vrouw ook het beste. De tafel had te veel emotionele waarde voor ons en wij wilden nog geen nieuwe kopen. De tafel is een onderdeel van ons huis en wij wilden nog niet zonder. Ik dacht dat ik een spiegel op maat moest laten maken, omdat het waarschijnlijk niet mogelijk was om dit formaat bij een bedrijf te kopen.

Bij een webshop een spiegel bestellen

Ik ging direct op zoek naar bedrijven waar wij een spiegel bestellen konden en vond verschillende websites. Ik kwam het formaat nergens tegen, daarom moesten wij de spiegel op maat laten maken. Een van de bedrijven die dit kon doen was glaswebwinkel.nl en hier hebben wij de spiegel gekocht. Wij kozen voor dit bedrijf, omdat zij veel goede beoordelingen hadden en wij de spiegel bestellen konden voor een goede prijs. Via de website konden wij gemakkelijk de maten doorgeven en verschillende opties selecteren, zoals de dikte. 

De spiegel past perfect

De spiegel werd ongeveer twee weken daarna geleverd en wij waren er erg blij mee. De spiegel is erg mooi en hierdoor ziet de tafel er weer bijna als nieuw uit. Wij hadden de keuze gemaakt om een dikkere spiegel te bestellen, zodat het beter tegen een stoot kan. Hopelijk gaat deze spiegel minstens net zo lang mee als de vorige. Wij kunnen de website glaswebwinkel.nl aanraden om een spiegel te bestellen.

  • Dit bedrijf heeft veel goede beoordelingen
  • Wij konden de spiegel voor een goede prijs kopen
  • Via de website kan je de maten doorgeven en opties selecteren
  • De spiegel werd twee weken later geleverd
  • De nieuwe spiegel ziet er mooi uit