Een prachtig theaterdoek

Al jarenlang geef ik dans- en theaterlessen op een middelbare school. En natuurlijk is het geven van lessen niet compleet met een grote afsluiting aan het einde van het schooljaar. Dit doen we altijd in de vorm van een theatervoorstelling. Er worden door mij en de leerlingen verschillende toneel- en dansstukjes voorbereid en we treden met zijn allen op in de gymzaal van de school. De afgelopen jaren leek het me heel erg leuk om de gymzaal ook echt om te toveren tot een theater voor een avond, maar hier waren binnen de school eigenlijk maar heel erg weinig mogelijkheden voor. Jarenlang heb ik het dan ook altijd geïmproviseerd om het toch maar zo echt mogelijk te maken voor de leerlingen en de toeschouwers. Dit veranderde toen ik het afgelopen jaar op een website terecht kwam waar ik voor een zeer aantrekkelijke prijs een theaterdoek kon aanschaffen. Dit was de website van het bedrijf Rijnmond Textiles. Dit is de textiel & stoffen groothandel voor:

  • Particulieren
  • Bedrijven

En natuurlijk horen ook scholen thuis in het rijtje van de mensen die hier goed terecht kunnen voor het kopen van uiteenlopende soorten stoffen. Bij het bedrijf Rijmond Textiles ben je niet alleen aan het juiste adres voor een prachtig theaterdoek (of natuurlijk meer dan een), maar ook voor een heleboel andere verschillende soorten textiel en stoffen. Je kunt hier alle materialen daarnaast zowel kant-en-klaar als volledig op maat laten maken en aanschaffen. Voor het theaterdoek voor onze school hebben we er voor gekozen om deze op maat te laten maken.

Snel het theaterdoek in huis

Ik ontdekte de website van deze groothandel slechts enkele weken voordat we de eindvoorstelling van dat jaar op de planning hadden staan. Het was dus best nog wel even spannend of we het allemaal wel gingen redden. Ik had me hier achteraf gezien helemaal geen zorgen over hoeven maken. Ze zorgen er bij deze groothandel namelijk altijd voor dat iedere bestelling binnen 15 dagen bij je bezorgd wordt. Ik had eigenlijk nooit verwacht dat ze een theaterdoek dat volledig op maat gemaakt moet worden ook binnen deze periode konden leveren, maar dit bleek geen enkel probleem voor ze te zijn. Ik ben dus maar wat blij dat ik op deze website terecht ben gekomen en dat ik er snel voor gekozen heb om een theaterdoek hier aan te schaffen. Het theaterdoek kwam daarnaast op tijd binnen voor de eindvoorstelling van het jaar. Het was wel even spannend of het theaterdoek inderdaad zou passen, maar het ziet er echt perfect uit. En waar ik helemaal verbaasd over was, is de kwaliteit van de stof. Deze is echt uitstekend. Ik weet wel zeker dat we jarenlang vooruit kunnen met deze theaterdoek.

Vraag om meer informatie

Voordat ik mijn bestelling voor het theaterdoek plaatste, wilde ik graag eerst zeker weten of dit ook echt wel een goede keuze was. Ik heb daarom contact opgenomen met de klantenservice van de groothandel. Hier werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers en ik kreeg netjes antwoord op alle vragen die ik had. Op die manier werd het voor mij ook een stuk makkelijker om te bepalen welk theaterdoek ik nu precies nodig had. Daarnaast gaf de medewerker ook aan dat er een heleboel andere soorten stoffen zijn die hier ook heel handig voor gebruikt kunnen worden. Je kunt bij dit bedrijf er zeker iedere keer weer op rekenen dat ze je van een uitstekend advies kunnen voorzien. En dat is natuurlijk nooit verkeerd! Neem zelf vandaag nog een kijkje.