Een naadloos plafond plaatsen in ons nieuwe huis

Mijn vriendin en ik wonen sinds vorige maand in ons nieuwe huis. Wij hebben veel zelf kunnen verbouwen en op deze manier veel geld kunnen besparen. Er waren echter een aantal klussen die wij niet zelf konden doen en daarom lieten uitbesteden. Wij wilden graag een naadloos plafond in de woonkamer en zochten naar een bedrijf dat dit voor ons kon doen. NPS plafonds bleek voor ons de beste keuze en zij hebben ons vakkundig geholpen. Mijn vriendin en ik hebben een aantal maanden geleden een nieuw huis gekocht. Wij wilden graag verhuizen naar het centrum van haar geboortestad, maar het bleek dat veel huizen te duur voor ons waren. Wij wilden graag een huis met vier slaapkamers en een tuin en dat konden wij helaas niet betalen. Ons enigste optie was om een ouder huis te kopen en veel te verbouwen. Gelukkig zijn wij best handig en hadden wij de tijd om veel te klussen in het huis. We hadden een lijstje gemaakt van alles dat wij wilden verbouwen en hadden het idee dat wij het grootste gedeelte zelf konden doen. Er waren een aantal klussen die wij door een vakman wilden laten doen, want dan is het resultaat beter en zij kunnen dit veel sneller afronden. Een van deze klussen was het plaatsen van een naadloos plafond. Het leek ons het beste om eerst de woonkamer te behangen, te schilderen en de vloer te leggen en daarna op zoek te gaan naar een bedrijf voor het plaatsen van een naadloos plafond. 

Een naadloos plafond laten plaatsen door NPS plafonds

Direct na onze klussen in de woonkamer gingen wij op zoek naar een bedrijf dat met het plafond kon helpen. Wij vonden online al snel verschillende bedrijven in de buurt en namen contact met een aantal van deze bedrijven op. NPS plafonds leek ons direct een goede keuze. Dit bedrijf kon het naadloos plafond in een dag plaatsen en zou geen rommel achter laten. De plafonds worden namelijk tegen het bestaande plafond geplaatst. Dit bedrijf kon ons erg voordelig helpen en kon al snel bij ons langskomen. Zij gaven aan dat het naadloos plafond een goede akoestiek zou hebben en van de hoogste kwaliteit zou zijn. Het plafond zou op maat gemaakt worden en erg duurzaam zijn. De prijs bij dit bedrijf was erg goed en daarom besloten wij om het naadloos plafond door hun te laten plaatsen.

Erg blij met ons plafond

NPSplafonds.nl heeft vorige maand het naadloos plafond bij ons geplaatst en wij zijn erg blij met het resultaat. Zij kwamen al hun beloften na en stonden op de afgesproken dag voor de deur. Het plafond ziet er erg mooi uit en is precies geworden zoals wij in gedachten hadden. Wij zijn nu helemaal klaar met de verbouwing en zijn erg trots op het resultaat. Voor het plaatsen van een naadloos plafond raden wij NPS plafonds aan. 

  • Zij kunnen een plafond in een dag plaatsen
  • Het plafond heeft een goede akoestiek en is van de hoogste kwaliteit
  • De plafonds worden op maat gemaakt en zijn erg duurzaam
  • Het bedrijf kwam hun beloftes na
  • Wij zijn erg blij met het eindresultaat