Een café in Mijdrecht waar je van alles kunt organiseren

Ik ben zo blij dat ik een café in Mijdrecht heb gevonden waar ik terecht kan voor allerlei gelegenheden. Ik houd erg van organiseren dus vrienden en familieleden komen vaak bij mij terecht als ze iets willen organiseren. En dat vind ik alleen maar leuk, al is het wel fijn dat ik inmiddels wat ervaring heb en ook veel gelegenheden ken. Een goed café in Mijdrecht is erg handig om achter de hand te hebben. Ik heb hier inmiddels zulke goede ervaringen, dat ik hier heel graag naartoe ga. Inmiddels liggen hier ook bijzondere herinneringen voor mij. Toen ik jaren geleden een keer een bedrijfsborrel moest organiseren, ben ik op zoek gegaan naar een goed café in Mijdrecht. Ik wilde een gelegenheid waar ze eten en drinken van goede kwaliteit hebben, waar je niet al te veel betaalt. Waar de sfeer goed is en waar ook goed personeel werkt, waar ze met je meedenken en waar veel mogelijkheden zijn. Ik heb ook aan een aantal cafés een bezoek gebracht, dat is toch de beste manier om erachter te komen wat je precies voor vlees in de kuip hebt. Iedere gelegenheid kan wel van alles en nog wat beloven, maar je kunt pas echt beoordelen hoe het café is, als je het zelf hebt bezocht.

Dit café in Mijdrecht is top

Ik ken een café in Mijdrecht dat aan al mijn eisen kan voldoen. Hier kan ik terecht voor allerlei feestelijkheden en dat heb ik dan ook meerdere keren gedaan. En dat is Café de WaVe. Het is geweldig om dit café in Mijdrecht te kennen, je kunt er van alles en nog wat doen en organiseren:

  • Bar
  • Kinderfeest
  • Trouwfeest

Dit café in Mijdrecht is voor mij persoonlijk heel bijzonder, want ik heb hier mijn trouwfeest gegeven. Ik leerde dit café kennen toen ik voor het eerst een bedrijfsborrel moest organiseren. Toen ben ik de stad en internet gaan afzoeken en heb ik de link http://cafe-de-wave.nl/# gevonden. Zo heb ik deze gelegenheid gevonden en daar ben ik heel dankbaar voor. De borrel met mijn collega’s was een groot succes, er werd goed genetwerkt, de sfeer was top. Dus vervolgens ben ik er meerdere keren naar terug gegaan. De sfeer is er altijd goed en ze hebben heerlijk eten en drinken. Daarbij vind ik het heel fijn dat ze openstaan voor jouw ideeën, zo kun je het feest geven dat jij voor ogen hebt en doen zij er alles aan om daar een mooie bijdrage aan te leveren.

Vier een geweldig mooi feest in dit café

De service en alles wat dit café in Mijdrecht te bieden heeft sprak me zo aan, dat ik aan mijn partner voorstelde om hier ons trouwfeest te geven. Hij stond ervoor open en was helemaal overtuigd toen we er samen heen zijn gegaan om meer informatie te vragen en alles te regelen. Ze konden al onze vragen beantwoorden en hadden voor elk vraagstuk een mooie oplossing. Dat is heel fijn, zo werd dit het huwelijksfeest waar we van droomden. We houden van gezelligheid, ongedwongenheid en dat was precies de sfeer die er heerste. De catering was geweldig en we hoefden zelf nergens naar om te kijken, waardoor we alles op een bewuste en ontspannen manier konden meemaken. Dit was de meest geweldige afsluiter van ons huwelijk die we ons konden indenken en daar ben ik dit café in Mijdrecht heel erg dankbaar voor. Dus heb je iets te vieren? Ga naar Café de WaVe want hier bouw je zeker het feestje waar jij van droomt.