E-liquid met nicotine

Wil jij stoppen met sigaretten roken? Probeer dan eens over te stappen op een e-sigaret met daarin e-liquid met nicotine! Mij heeft dit echt ontzettend goed geholpen! We weten natuurlijk allemaal dat tabak gebruiken niet goed is voor onze gezondheid, keer op keer komt er immers in het nieuws hoeveel schadelijke ingrediënten dit bevat. We weten allemaal dat we er ziek van kunnen worden, dat we het risico op het krijgen van kanker en hart- en vaatziekten hier bijvoorbeeld enorm mee verhogen. Toch blijft stoppen lastig en dat heb ik zelf ook ervaren. Keer op keer liep ik er tegenaan dat ik toch wel erg verslaafd was aan nicotine. Het gebruik van e-liquid, waar deze stof aan toegevoegd is, heeft mij uiteindelijk geholpen. Doordat je voor verschillende sterktes kunt kiezen, kun je het langzaam afbouwen en dat heeft voor mij goed uitgepakt. Toen ik net was overgestapt, ben ik eerst met een sterke variant begonnen. Langzaam heb ik dit afgebouwd, ik heb beetje bij beetje gekozen voor een steeds lager niveau hiervan. Uiteindelijk heb ik zo mijn verslaving weten te beteugelen en daar ben ik erg blij om! E-liquid bevat van zichzelf namelijk eigenlijk geen schadelijke stoffen, dus mijn gezondheid is sindsdien echt enorm verbeterd!

Diverse smaken e-liquid

Waarom nu niet gewoon proberen minder te roken, maar overstappen op e-liquid en e-sigaret om zo je verslaving te verminderen? Omdat je dan toch nog steeds je rookgewoonte in stand kunt houden en dat is prettig. Als jij al vele jaren rookt, dan ben je heel erg gewend om op bepaalde momenten van de dag even een sigaretje op te steken. Die gewoonte is wat menig stoppoging de das om doet. Gebruik je echter een elektrische sigaret, dan kun je er gewoon eentje opsteken, zonder dat je jezelf gezondheidsschade toebrengt en dat is natuurlijk een groot voordeel! Een ander groot voordeel van e-liquid is dat je omgeving hier eigenlijk geen last van heeft. Er zijn verschillende smaken te krijgen, maar het is niet zo dat zij dit echt ruiken als jij aan het dampen bent, zoals het elektrisch roken wel genoemd wordt. Of jij nu kiest voor een tabakssmaak of voor menthol, een dranksmaak of een fruitsmaak, je omgeving heeft hier geen last van en dat is natuurlijk erg prettig. Voor jou is deze diversiteit op het gebied van e-liquid ook fijn, want je kunt zoveel variëren als je zelf wilt. Zelf maak ik daar volop gebruik van en ik vind de variatie erg prettig!

Veilige merken

Stap jij over op het gebruik van e-liquid, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat dit veilig is. Dat gold voor mij ook en ik ben daarom op zoek gegaan naar een betrouwbare zaak die alleen de hoogste kwaliteit verkoopt. Ik heb toen gekozen voor E-liquidwinkel en daar shop ik nu nog steeds. Als jij op E-liquidwinkel.nl kijkt, dan zul je zien dat zij veel verschillende merken verkopen op dit gebied, zoals:

  • Millers Juice
  • Valeo
  • Vampire Vape

De overeenkomst tussen al deze merken e-liquid is dat ze allemaal door Europese fabrikanten gemaakt worden. Dit betekent dat ze aan de strengste veiligheidseisen voldoen. Je kunt ze dus echt met een gerust hart gebruiken. Dat vind ik persoonlijk een heel fijne gedachte, dat ik zeker weet dat ik mijn lichaam geen geweld meer aandoe door een sigaretje op te steken. Daarom kies ik ook voor deze webshop en omdat zij gewoon heel veel keus bieden als het aankomt op verschillende smaken en verschillende nicotinegehaltes. Ik kan daardoor bij hen altijd terecht met al mijn wensen op het gebied van e-liquid!

Lees meer…