Dreadlock Care: Gewoon een goede kapper in Amsterdam

Dat Dreadlock Care gespecialiseerd is in dreadlocks is een gegeven, vandaar ook de naam. Maar Dreadlock Care is ook gewoon een goede kapper in Amsterdam voor zowel dames als heren. Het team is gespecialiseerd in haarverzorging voor alle type haar en werkt met passie om het kapsel naar wens te laten

  • Knippen
  • Scheren
  • Snijden
  • Stylen
  • Kleuren
  • Vlechten

Noem maar op. Daarbij is de klant altijd leading, dus wil je een trendy kapsel dat helemaal van deze tijd is? De kappers volgen de trends op de voet en leren steeds weer nieuwe technieken om aan jouw wensen tegemoet te kunnen komen en je te voorzien van een mooi en goed verzorgd kapsel. Als goede kapper in Amsterdam weten ze wat belangrijk is voor het haar en kan ook probleemhaar de juiste aandacht krijgen. Deze goede kapper in Amsterdam is gevestigd op de Bijlmerdreef 184 A en via het telefoonnummer, e-mailadres en het contactformulier op de site kun je een afspraak maken. Ben je in de buurt, loop dan gewoon even binnen en vertel wat jouw wensen zijn. Er wordt dan ter plekke gekeken wat Dreadlock Care voor jou kan betekenen en dan kun je misschien direct geholpen worden, of een afspraak maken voor een later moment, afhankelijk van de drukte en jouw wensen.

Een goede kapper in Amsterdam speciaal voor jouw dreadlocks

Dat dreadlocks goede verzorging nodig hebben hoeven we iemand met dreadlocks niet te vertellen. Dreadlock Care is daarom een goede kapper in Amsterdam om dit voor jou te verzorgen. Je kunt hier terecht voor verzorging en het instoppen van dreadlocks, maar ook voor reparatie van dreads. Dread kunnen breken of uitgroeien, aan elkaar groeien of een beetje verwaarloosd raken. Juist dan is het belangrijk om een goede kapper in Amsterdam te hebben die weet hoe je met dit soort issues kunt omgaan. Eerst worden jouw dreads aandachtig geanalyseerd om te bepalen wat de beste behandelmethode is. Daarna wordt vakkundig werk verricht om ervoor te zorgen dat jouw dreads er weer goed uitzien. Daarbij is het overigens ook mogelijk om een ander model te creëren door je scheiding te veranderen. Ook daarin is deze goede kapper in Amsterdam gespecialiseerd.

Ultieme verzorging van dreadlocks

Je kent het wel, je dreads gaan al een tijdje mee en vertonen daar tekenen van. Ze worden wat dunner, breken soms af, dat betekent dat je de dreads aandacht moet geven. Bij Dreadlock Care worden jouw dreads in de watten gelegd. De dreadlock specialisten bij deze goede kapper in Amsterdam voor dreads beschikken over verschillende technieken om jouw dreads weer te laten shinen. Optimale verzorging van dreadlocks zorgt ervoor dat ze weer kunnen ademen, dat ze er weer goed uitzien en, niet geheel onbelangrijk, dat jouw hoofdhuid weer fijner aanvoelt. Dreadlocks heb je niet voor even, die gaan echt een hele lange tijd mee. In de salon van deze goede kapper in Amsterdam weten ze daar raad mee, maar beschikken ze ook over de juiste verzorgingsproducten voor dreadlocks. Deze producten worden gebruikt door echte professionals en kun je zelf hier ook aanschaffen. Wanneer je advies over het gebruik van deze producten wilt hebben, schroom dan niet om hierom te vragen. De dreadlock specialisten helpen je hier graag bij en vertellen jou met plezier hoe jij, met deze professionele producten, jouw dreads in optimale gezondheid houdt. Een bezoek aan een goede kapper in Amsterdam maakt daar onderdeel van uit. Zij kunnen zien waar jouw dreads behoefte aan hebben en ervoor zorgen dat je langer plezier hebt van jouw eigen dreadlocks. Ga dus snel naar dreadlock-care.nl en maak een afspraak. Je zult zien dat jouw dreads ervan opknappen.