Dit is de origineelste manier om gefeliciteerd te zeggen!

Ben je op zoek naar een originele manier om gefeliciteerd te zeggen tegen iemand die binnenkort jarig is? Of heeft iemand in jouw omgeving bijvoorbeeld zijn/haar diploma gehaald en wil je daar een cadeautje voor kopen? In de webshop van 100% Leuk vind je super veel originele cadeautjes, kaartjes en feestelijke pakketjes die je met de post naar diegene kunt laten versturen. Het maakt niet uit voor wat voor moment je een verrassing zoekt omdat je gefeliciteerd wilt zeggen, bij 100% Leuk hebben ze cadeautjes voor elke doelgroep, zoals voor:

  • Moeders
  • Zussen
  • Vriendinnen
  • Partners

Daarnaast hebben ze ook hele toffe pakketjes voor mensen die in de zorg werken of op dit moment in thuisisolatie zitten. Daar hoort natuurlijk geen gefeliciteerd-kaartje bij, maar het is wel heel erg leuk om diegene een hart onder de riem te steken of te bedanken op afstand. Het zijn rare tijden, daarom is de webshop van 100% Leuk zo populair op het moment. Je kunt er heel gemakkelijk allerlei soorten cadeautjes bestellen en laten bezorgen bij degene voor wie het bedoeld is. Dat kan zowel met als zonder een kaartje, of natuurlijk enkel het kaartje zelf. 

Een cadeau bezorgen bij iemand die in de zorg werkt

Bij 100% Leuk hebben ze de laatste tijd niet stilgezeten. Ze weten hoe moeilijk het kan zijn voor mensen die in de zorg werken, en daarom hebben ze naast hun assortiment om gefeliciteerd te zeggen nu ook pakketjes voor mensen in de zorg. Het Goud Waard-pakket bijvoorbeeld. Dit is een mooi vormgegeven doos met zout voor een ontspannend voetenbadje, een heerlijk ruikend zeepje in de vorm van een hart en een zogeheten Blikje Geluk. Al deze producten zijn met zorg door het team van 100% Leuk geselecteerd met het doel om mensen te laten glimlachen. En dat lukt natuurlijk wel met zo’n mooi vormgegeven pakketten! Want of je nu gefeliciteerd wilt zeggen of juist iemand wilt bedanken of een hart onder de riem steken, alle pakketten en losse cadeautjes van 100% Leuk zijn super leuk vormgegeven in de welbekende zwart-wit stijl. Ze maken gebruik van leuke patroontjes en hier en daar een toefje goud, wat resulteert in een hele feestelijke, maar toch stijlvolle look. Niet voor niets is het zo leuk om cadeautjes van 100% Leuk met de post te ontvangen. Zelf had je ze niet mooier kunnen samenstellen!

Gefeliciteerd zeggen met de post

Meer dan ooit is het fijn om de optie te hebben om gefeliciteerd te zeggen met de post. We kunnen namelijk op dit moment niet allemaal bij elkaar op visite, en dat creëert een afstand, zelfs tussen mensen die vlak bij elkaar in de buurt wonen. Als je diegene toch wilt laten weten dat je aan hem/haar denkt dan kun je dat via de post doen, met een aardigheidje van 100% Leuk bijvoorbeeld. In deze webshop vindt je allerlei cadeautjes, leuke kaartjes en mooie pakketten met betekenis, die je allemaal naar iemand kunt laten sturen (of naar jezelf natuurlijk, als je het echt verdiend hebt). Dat is nog eens een originele manier om gefeliciteerd te zeggen. En je hoeft er zelf helemaal niets voor te doen, enkel naar 100procentleuk.nl te surfen en jouw lievelingspakket uitkiezen. De medewerkers van deze webshop doen de rest, en zorgen ervoor dat diegene het door jou gekozen pakket of cadeau zo snel mogelijk ontvangt, ideaal!